Imam veliki problem. Kada god zelim otvoriti neki fajl pise mi ovo: Windows cannot access the specified device, path, or file. Youmaz not have the appropirate permissions to access the item.
Koristim windows XP.
Imam veliki problem. Kada god zelim otvoriti neki fajl pise mi ovo: Windows cannot access the specified device, path, or file. Youmaz not have the appropirate permissions to access the item.
Koristim windows XP.
je li ti račun administratorski ili ograničen?
administratorski. I jos moram napomenit da imam osjecaj kao da vise nisam u tom accauntu. uredio sam bio acc i onda sam resetiro komp i sve mi je bilo ko u novom acc i primjetio sam u C:\Documents and Settings da se "otvorilo" jos 10 acc/a pod imenom: Administrator.PC1.001 Administrator.PC1.002 itd. i svaki put kad ga resetam ide drugi acc. idu svi osim pravog administratorskog!!!
moram opet naglasit: nemogu nista otvoriti od fajlova, programa i slicno!!! kako cu onda skenirat komp
Probaj preko Safe moda uci i provjeriti sve.
moram opet naglasit: nemogu nista otvoriti od fajlova, programa i slicno!!! kako cu onda skenirat komp
Kao prvo odi u Safe Mode znaci kod dizanja windowsa odma stisci F8 pa strelicama izaberi Safe Mode With Networking. Onda s ovog linka skini preimenovani Combofix na Desktop pa onda iskljuci svu zastitu koja radi znaci atnivirus stavi na Disable ili Pause Protecition ili Exit. Nakon toga pokreni Combofix i kad te trazi instalaciju Recovery Console klikni NO a dalje sve prihvati i kad pocne skenirat ne smijes dirat misa niti tipkovnicu to je vrlo bitno a LOG koji ce izbacit na kraju skeniranja Copy-Paste pa ga postavi na forum!
i u safemodu isti problem isto mi pise nist nemogu otvorit samo foldere
i u safemodu isti problem isto mi pise nist nemogu otvorit samo foldere
Imas neku gadnu gamad tj Rotkite ili je nekaj drugo ozbiljno smrdano, kak bilo da bilo skini ovaj program prvi na listi na stranici za download tj ISO pa ga zaprzi na CD-R opcijom Burn ISo ili Burm Image iz programa za przenje na nekom drugom kompu ak ne mozes na ovom pa bootaj s tog CD-a izaberi prvu opciju u izborniku pa Enter stisni. Tu imas na drugom linku kak se s njim radi kad se pokrene pa tak napravi i oznaci C particiju pa skeniraj s njim trebal bi obavit posel!
ako ni ne uspješ s ovim postom gore.......
mislim da če trebat reinstalacija windowsa i formatiranje svih particija
Reinstalirat cu windowse i moze pitanje: mogu li s kompa copy/paste windowse xp s kompa(imam instalaciju(skinio s diska)) i tako pokrenit
i samo malo da idem u moje racunalo i onda format C ili/ i kako dalje
ne kuzim pitanje.. no ako neznas kak inst windowse.. reci da ti objasnim
reci mi tocno sta da u ovoj situaciji napravim. ocu izpocetka inst. windowse no moras znt da sad nemogu pokretat nista osim foldera
reci mi tocno sta da u ovoj situaciji napravim. ocu izpocetka inst. windowse no moras znt da sad nemogu pokretat nista osim foldera
onda ti je najbolje instalirat sa sticka. imaš ovdje tutorijal.
Fino instalacija iz biosa sa formatiranjem particije na kojoj su bili windowsi.
kako???
kako???
treba ti instalacijski dvd. mora bit bootabilan. staviš ga u komp. kad se komp pali moraš otić u bios i namjestit cd/dcd rom kao first boot device, ili ako imaš boot menu (obično je tipka F12) pa onda iz tog menija odabereš cd/dvd rom i instalacija će krenut
Problem je u korisničkom nalogu. Otvori novi nalog preko Control Panela i uloguj se u njega. Sve će raditi.
OK, zasipamo te informacijama, ali preporučujem ti foru sa skeniranjem virusa pomoću liveCD-a. Ako ne uspije, reinstaliraj Windowse.
Mozda system restor pomogne?
OK. probat cu tako reinstalirat windowse..
javim rezultat
ipak je bila potrebna reinstalacija windowsa!!!! hvala svima na trudu