Windows lag nakon updatea

poruka: 2
|
čitano: 970
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Windows lag nakon updatea

Pozz svima, relativno sam nov ovdje, dakle, nabavio sam novi komp prije 2mj odpr. i kada sam instaliro Win 7 x64 (koji uvijek koristim) sve je bilo ok, do updateova, nakon njih, upalim komp i nakon izmedju pola h i 2h rada zvuk prvo krene zapinjat, i onako malo statičan bit, pa sve jace i jace, ko i windowsi (posebno ako igram nesto) ali i ako sam samo po netu, i tako sve jace i jace i nemoguce je koristit komp u takvom stanju. E sad, kad ga restartam... SVE 5 ! mogu 10godina igrat sve u pozadini imat 100 programa otvorenih, sve uredu nikakvih problema, samo prvi put nakon sto upalim komp mi to bude. Onda sam mislio da je do updatea, pa sam u medju vremenu 2 puta reinstalliro win. i stavim pri instalaciji da ja biram koje cu updateove instalirat koje ne, ali svejedno on meni automatski instalira. Pa sam poludio jer je uzasno iritantno i nabavio Win 8.1 64bit. Sve super radi 3 dana dok nisu krenuli ponovno updateovi (a nisu namjesteni na automatsko) i opet krene zapinjanje zvuka, lag, sve intenzivnije, restartam sve uredu ostatak dana. Obrisao sam sve updateove osim jednog koji nema opciju uninstall, i kako sam ih brisao zvuk se odjednom popravio i sve nastavilo normalno. Ja se vec ponado "naapokon gotovo !" ali evo opet nakon paljenja kompa isti problem, pa sam morao restartat. Guglao sam problem, ali svi to povezuju sa kvalitetom zvuka, kao zbog tog zapinje vjerojatno, ali nije da samo zvuk, cijeli sistem šteka i povecano bude korištenje CPUa i ramma drasticno iako samo mi upaljen firefox i to je sve... Baš je užasno frustrirajuce tako da ako iko zna riješenje bio bi mu do neba zahvalan. Ne vjerujem da je hardware problem, jer onda bi se to dogadjalo skroz ako ga nešto koci, a ne nakon restarta mogu igrat BF4 20h ako hocu i sve bude ok.

Specifikacije su Asrock 870 Extreme3 maticna, 4gb ddr3 1333mhz, HD 5670 1gb gddr5, 460w napajanje (pod pitanje: jeli to napajanje dovoljno jako da pokrece sve to ? da nisu zbog njega problemi ? jer sam sastavio komp)... i standardna on board zvucna Realtek HD audio.

Pomagajte molim vas, sve sam probo :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Windows lag nakon updatea

i AMD Phenom II x4 965 Black edition, 3,41mhz Quad core procesor... zaboravih..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice