Windows 7 Starter Edition

poruka: 4
|
čitano: 1.744
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Donio mi kolega netbook (malo ono sranje od laptopa). Veli da je spor bla bla bla.

Naravno CD/DVD pogon nema pa ću morat neš skemijat da mu stavim prek sticka.

Uglavnom, zanima me. Ispod je zalijepljena naljepnica Windows 7 Starter Edition s ključem. Ali ne mogu napraviti nikakav restore jer nema nikakve restore opcije, ili je bila kakva restore particija pa je pobrisana, nemam pojma.

Uglavnom jel zna tko gdje mogu skinuti tu verziju OSa bez ključa, i onda ga aktivirati s tim ključem pod netbookom?

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 15:57 (lllnuclearlll).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina

Ako ne znas odgovor na to pitanje, mozda bi bilo pametnije da taj laptop das nekome drugome da ga popravi.

2 2 hvala 0
17 godina
Re: Windows 7 Starter Edition
Sint1 kaže...

Ako ne znas odgovor na to pitanje, mozda bi bilo pametnije da taj laptop das nekome drugome da ga popravi.

Možda bi bilo pametnije da mi ne spamaš temu ukoliko ne znaš odgovor.

Tražio sam po webu ali nema te verzije. Ne mislim na torrente, već me zanima legalni download.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 15:58 (lllnuclearlll).
17 godina
neaktivan

Skini originalni W7 32 bitni (potraži na forumu linkove sa Digital rivera). Raspakiraj iso i makni ei.cfg fajl, zaprži kao botabilni medij i prilikom instalacije ćeš imat mogućnost odabira verzije Windowsa.

Odabereš Starter, ukucaš ključ i voila:)

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566

2 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice