Veliki problem s kompom hitno

poruka: 21
|
čitano: 2.101
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

dakle imam Veliki problem s kompom.

surfo sam netom i antivirusni mi je predložio da malo proskeniram komp...

i ja stisno scan now i antvivirusni na šo jedno 22 virusa.

ja stisno remove all i komp se restarto.

no kod pokretanja i kod odabira user ja odaberem svij željeni user no nakon otprilike 10 sekundi taj user mi se odmah izlogira.

pokušao sam preko safe moda uč u komp da spasim podatke no kad ulazim u safe mod učita mi ga do pola i zatim mi se komp restarta.

molim vas za pomoč jer stavarno na kompu imam previše bitnih podataka.

ako ču najvjerovatnije trebat napravit reinstall windowsa postoji li koji program da spasim te podatke....

unaprjed hvala pozdrav

hahahahaah

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam imao sličan problem. Ovo mi je pomoglo. Nadam se da će i tebi.

http://www.opentechsupport.net/forums/archive/topic/20552-1.html

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ima li još prijedloga za riješit problem

hahahahaah

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

da i meni je to bilo prije neki dan...pomoglo je jedino reinstal XPa!! ni repair ni skeniranje nije pomoglo...

nađi još jedan HDD instaliraj XP pa si onda prekopiraj podatke sa ovog infected!! jedino pripazi da ti opet ne povuče viruse!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Veliki problem s kompom hitno

Ne kužim ovo " antivirusni mi je predložio "   tvoj ili neki s neta....ako je s neta ..pokupio si gadnu gamad.
Samo reinstal u većini slučajeva pomaže ako je ono prvo.Ako nije,tad probaj s nekim drugim antivirisnim programima osim s tvojim,kojeg moraš deinstalirati da bi drugi radio(kako valja).

Private
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2009 11:44 (Private).
17 godina
neaktivan
Private kaže...

Ne kužim ovo " antivirusni mi je predložio "   tvoj ili neki s neta....ako je s neta ..pokupio si gadnu gamad.
Samo reinstal u većini slučajeva pomaže ako je ono prvo.Ako nije,tad probaj s nekim drugim antivirisnim programima osim s tvojim,kojeg moraš deinstalirati da bi drugi radio(kako valja).

moj antivirusni mi je predložio koji imam na kompu.

kako da probam s drugim antivirusnik kad nekogu uč u svoj user jer kad se ulogiram odmah me izlogira.

probo sam i iz safe moda al mi se komp nagdje napola učitavanja komp restarta

hahahahaah
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2009 12:15 (car).
17 godina
neaktivan

Mogo bi probat boot-at sustav sa cd-a (linux) . Na bugovom dvd-u sa BBK alatima (neznam točno koji je broj) imaš ultimate boot 5.0 koji spržiš na cd kao iso file i sa cd-a učitaš linux i onda kopiraš te file koje trebaš sačuvat na usb stick, dvd ili ako ima puno podataka spoji hdd.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

uđu u SAFE MODE i od tamo čačkaj. ako ne znač kako: kad ti se pali računalo stiskaj F8 i pojavit će ti se meni na kojem ćeš odabrat safe mode ili safe mode with networking.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni je to bilo jer mi je bio zaražen logon.exe ili tako nešto pa ga AV pobriso

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mile_st kaže...

uđu u SAFE MODE i od tamo čačkaj. ako ne znač kako: kad ti se pali računalo stiskaj F8 i pojavit će ti se meni na kojem ćeš odabrat safe mode ili safe mode with networking.

zar ti ne čitaš postove prije

kad odaberem safe mode učite neke datoteke i onda napola stane i kompjuter se restarta i tako nonstop u krug

hahahahaah
17 godina
neaktivan
RPG vs TENK kaže...

meni je to bilo jer mi je bio zaražen logon.exe ili tako nešto pa ga AV pobriso

kako da obrišem s av-om kad nemogu ni doć do desktopa

hahahahaah
18 godina
neaktivan

Bootaj Windowse sa CD-a i napravi repair.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
macak kaže...

Bootaj Windowse sa CD-a i napravi repair.

jesam i nije pomoglo

hahahahaah
18 godina
neaktivan

Onda napravi clean install.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

moras radit novi install windowsa zato jer ti je antivirus pobriso datoteke koje su bile zarazene a one su bile dio windowsa koje su se bootale sa njima, a sada ih i neces moc uc..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ok hvala na odgovorima odem ja sad stavit nanovo instalirat windowse

hahahahaah
17 godina
neaktivan

Instaliraš windows ponovo ali nemoj formatirat disk :D ,,zatim spremis sve podatke.

Onda normalno ponovo instaliras windows ali ovaj put formatiras disk :D--to je jedan od nacina

drugi nacin mogao si uzet disk od drugog kompa i sa njega dici windows ..i tako spremis podatke :D

treci nacin dignes windows sa DVD-a ,,kad ga dignes izbrises folder WINDOWS i kopiras taj sa DVD-a i rjesena stvar :D

Paty
17 godina
neaktivan
vice kaže...

Instaliraš windows ponovo ali nemoj formatirat disk :D ,,zatim spremis sve podatke.

Onda normalno ponovo instaliras windows ali ovaj put formatiras disk :D--to je jedan od nacina

drugi nacin mogao si uzet disk od drugog kompa i sa njega dici windows ..i tako spremis podatke :D

treci nacin dignes windows sa DVD-a ,,kad ga dignes izbrises folder WINDOWS i kopiras taj sa DVD-a i rjesena stvar :D

wow, 1. sta ako nema dvije particije, 2. nemoze uzimat hard sa drugog kompa jer mu je vrlo mala vjerovatnost da ce mu se bootat windowsi, 3. smijesno :D

17 godina
neaktivan
buky kaže...
vice kaže...

wow, 1. sta ako nema dvije particije, 2. nemoze uzimat hard sa drugog kompa jer mu je vrlo mala vjerovatnost da ce mu se bootat windowsi, 3. smijesno :D

lol smjesan si ti :D, 1. ko kaze da treba imat 2 particije.na 1 sse moze ponovo instat windows bez formata i nemoj mislit da nemoze jer sam proba.

3.smjesno ha :D hahahahah ,a ok ,bas ti znas ,,vidim da si noob u tome pa onda :P

Paty
17 godina
neaktivan

ako ti neda na tvoga usera, probaj se logirati na administratora.

Dakle na logon screenu 2x Ctrl + Alt + Del i kad ti se pojavi popup lupi username: administrator, a password ostavi prazan.

ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati - Flegma
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
car kaže...
mile_st kaže...

zar ti ne čitaš postove prije

kad odaberem safe mode učite neke datoteke i onda napola stane i kompjuter se restarta i tako nonstop u krug

sorry...brzinski sam čitao...kad se neki ključni fajl pobriše najčešće mu nema spasa do format c:

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice