Torrent + TPlink

poruka: 6
|
čitano: 974
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Torrent + TPlink

Pozdrav,problem je sljedeći:

imam wireless USB TPlink WN722N,i do sada internet konekcija radi bez problema (par sati doduše,tek sam instalirao sve).
Međutim kad je pokrenut torrent,bilo koji utorrent,bittorrent, TPlink se gasi sam od sebe na random... morao sam ga ručno ištekat-uštekat,no sad se počeo

sam resetirat... U torrent postavkama ne nađem ništa što bi moglo uzrokovati problem.

Aj šta? :) 

Dodatno hardwareske pitanje da ne otvaram novu temu:

Sklopih kućište jučer,sve komponente,sve radi 5. Međutim nakon što sam stavio hladnjak na procesor (ventić vuče zrak iz vana i piri ga prema gore-prema napajanju,pa pretpostavljam da

ga ono ispiruje van,ako je vjerovati strelicama na hladnjaku) primjetih na youtubeu da ga je lik stavio obrnuto,vuče zrak iznutra,vent okrenut za 180˙u odnosu na moj...
I vidim da njegov ima i onu crnu rešetku preko venta,a moja nikako ne izgleda kao njegova,nema mrežastu zaštitu,niti je ikako kompatibilna za instaliranje na vent.

Može li to ovako,bez zaštite pretpostavljam da može,međutim strujanje zraka? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 18:10 (lega031).

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Torrent + TPlink

Jesi pokusao smanjiti broj konekcija u uTorrentu? Mozda mu je CPU jednostavno preslab, iako se ne bi cudio da je neispravan.

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
11 godina
neaktivan
Jovanka kaže...

Jesi pokusao smanjiti broj konekcija u uTorrentu? Mozda mu je CPU jednostavno preslab, iako se ne bi cudio da je neispravan.

Global maximum number of connections? evo spustio sam s 200 na 50 pa cemo viditi sta kaze... moram se pohvaliti da vec pola sata radi bez prekida haha

Nego,ciji je CPU slab,neispravan? nisam taj dio shvatio 

13 godina

50-70 je otprilike brojka na kojoj se meni Encom ruter ne mrzne/blokira. CPU od WiFi USBa. Stick mozda zahebava jer je neispravan. {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
11 godina
neaktivan

aha to,a nista pitat cu ove iz trgovine.

Ali evo da se pohvalim da se opet resetirao upravo sad :) dakle,problem je i dalje tu 

13 godina

Koji standard ti je upogonjen na routeru?  b,g,n?

Ono što bi takodjer probao: promjeniti usb slot, izbaciti usb produzni (ukoliko se koristi), instalirati nove drivere od sticka, instalirati novi firmware na stick ako postoji. Tim redom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 19:20 (Jovanka).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice