- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prikljuci drugu tipkovnicu na svoje racunalo ili svoju tipkovnicu na drugo racunalo - tako ces utvrditi je li problem u tvojoj tipkovnici ili softver/Windowsima. Ako utvrdis da nije problem u tipkovnici, onda ili ti je netko instalirao nekakav program za zafrkavanje ili imas nekakav virus/crv. Instaliraj neki antivirusni program i provjeri si kompjuter.
Pero, ako je laptop u pitanju (ili skraćena tipkovnica bez numeričkog dijela), potraži funkcijsku tipku kojom isključuješ "numeričku tipkovnicu" koja koristi obične tipke.
Pero, ako je laptop u pitanju (ili skraćena tipkovnica bez numeričkog dijela), potraži funkcijsku tipku kojom isključuješ "numeričku tipkovnicu" koja koristi obične tipke.
Logicno objasnjenje. Vidis, to mi uopce nije palo na pamet. Iako imam laptop (ali ne radim na njemu svakodnevno), prakticki nikad ne koristim tu kvazi-numericku tipkovnicu - ne da mi se za to drzati tipka Fn, a mislim da mi laptop ne omogucava da se Fn koristi kao recimo Caps Lock, tj. da jedan pritisak ukljuci funkcijske tipke, a drugi iskljuci.
Kod mene na lenovo laptopu se za to treba pritisnut fn+delete(uključi/isključi).
Kod mene na lenovo laptopu se za to treba pritisnut fn+delete(uključi/isključi).
Hm... Bas gledam ove plave oznake - kod mene, na starom HP Compaq laptopu, Fn+end sluzi kao Num Lock.