Tipkovnica - umjesto sladoled napiše s3ad63ed

poruka: 6
|
čitano: 6.040
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem-tipkovnica
problem je u tome kada napisem npr. ja volim sladoled a napise mi ovo: 1a v6350 s3ad63ed kako da to popravim?
Tko je to tamo

0 0 hvala 0
18 godina
moderator
Problem-tipkovnica

Prikljuci drugu tipkovnicu na svoje racunalo ili svoju tipkovnicu na drugo racunalo - tako ces utvrditi je li problem u tvojoj tipkovnici ili softver/Windowsima. Ako utvrdis da nije problem u tipkovnici, onda ili ti je netko instalirao nekakav program za zafrkavanje ili imas nekakav virus/crv. Instaliraj neki antivirusni program i provjeri si kompjuter.

1 0 hvala 0
18 godina

Pero, ako je laptop u pitanju (ili skraćena tipkovnica bez numeričkog dijela), potraži funkcijsku tipku kojom isključuješ "numeričku tipkovnicu" koja koristi obične tipke.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
moderator
RE: Tipkovnica - umjesto sladoled napiše s3ad63ed
Father_Dougal kaže...

Pero, ako je laptop u pitanju (ili skraćena tipkovnica bez numeričkog dijela), potraži funkcijsku tipku kojom isključuješ "numeričku tipkovnicu" koja koristi obične tipke.

Logicno objasnjenje. Vidis, to mi uopce nije palo na pamet. Iako imam laptop (ali ne radim na njemu svakodnevno), prakticki nikad ne koristim tu kvazi-numericku tipkovnicu - ne da mi se za to drzati tipka Fn, a mislim da mi laptop ne omogucava da se Fn koristi kao recimo Caps Lock, tj. da jedan pritisak ukljuci funkcijske tipke, a drugi iskljuci.

18 godina

Kod mene na lenovo laptopu se za to treba pritisnut fn+delete(uključi/isključi).

FOR THE HORDE
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
moderator
RE: Tipkovnica - umjesto sladoled napiše s3ad63ed
Zoki kaže...

Kod mene na lenovo laptopu se za to treba pritisnut fn+delete(uključi/isključi).

Hm... Bas gledam ove plave oznake - kod mene, na starom HP Compaq laptopu, Fn+end sluzi kao Num Lock.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice