Startanje sa windowsima kako?

poruka: 8
|
čitano: 1.335
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav,

Trebam program ili nacin kako napravit da mi se jedan shorcut automatski pokrene sa windowsima, dakle ne exe file, jer svi nacini koji mogu za exe filove u ovom slucaju nerade..

A ubiti meni treba Broadband konekcija da se sama starta kad se komp starta..to je PPOE veza...

Hvala na svakoj pomoći..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2009 22:04 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Startanje sa windowsima kako?

Prvo sam proba, nearadi jer shorcut nije exe file i nece ga pokrene, sto se tice google linka stvari koje se vezu za moj problem ljudi su pitali, ali niko im nije dao rjesenje koje radi..

Inace koristim win7, ne xp..

17 godina
neaktivan

Znam da je banalno, ali jesi li probao shortcut jednostavno odvuci u Start->All Programs->StartUp.

Meni inace sve radi na taj nacin.

-- Ode pile pod kamion.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jesam neradi, evo jedan drugi forum mi je ponudio rijesenje koje radi, hvala svima na pomoci..

18 godina
neaktivan

Iako si našao rješenje, nisi napisao. Ja ću ga ovdje navesti za sve one kojima možda ovo isto zatreba.

Dakle, radi se o tome da shortcut zaista treba staviti u Startup folder unutar All Programs izbornika.

Međutim, ne za trenutnog korisnika, jer se startup folder nalazi u C:\Users\....., već u 'opći' startup - koji se nalazi u

C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup

Taj folder jednostavno možemo otvoriti klikom na Start -> desni klik na All Programs -> Open All Users -> Programs -> Startup, i shortcut treba staviti u taj folder.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TrutYF kaže...

Jesam neradi, evo jedan drugi forum mi je ponudio rijesenje koje radi, hvala svima na pomoci..

Onda si mogao i napisati ovdje rjesenje da se zna za ubuduce!

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
17 godina
neaktivan

pardon..

Evo rijesenje koje meni jedino radi..

Skinit progam i instalirat.

S njim mi se automatski spaja pri startu windowsa.

http://www.downsoft.com/download-adsl-autoconnect/windows/internet/connectors/1175/

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice