Shader Model 2.0 za Landwirtschafts simul. 2008?

poruka: 8
|
čitano: 9.794
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Landwirtschafts simulator 2008 pomoć

Dakle instalirao ja nevedenu igricu i ne mugu započet igrat,javlja mi poruku o grešci,citiram:Error:Could not init 3D system.

Shader Model is 2.0 required

Please install the latest video drivers.

E sada kako mi engleski ne leži molim za pomoć što trebam točno napravid da mogu počet sa igrom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Landwirtschafts simulator 2008 pomoć
kockar kaže...

Dakle instalirao ja nevedenu igricu i ne mugu započet igrat,javlja mi poruku o grešci,citiram:Error:Could not init 3D system.

Shader Model is 2.0 required

Please install the latest video drivers.

E sada kako mi engleski ne leži molim za pomoć što trebam točno napravid da mogu počet sa igrom

Znači netko ipak igra ovo? Belji se

Šalim se. OK, ovako, koju grafu imaš? Izgleda da igra zahtijeva shader model 2.0, a tvoja grafa ga možda ne podržava. U protivnom, ako ipak podržava, potrebno je instalirati zadnje drivere za grafu.

3D Designer
16 godina
neaktivan
RE: Landwirtschafts simulator 2008 pomoć

Imam instaliranu ATI Radeon X1650 (RV535)   

16 godina
neaktivan

Ima podršku i za Shader 2.0 i 3.0 dakle to nije problem.

Skini zadnje drivere ovdje.

3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Shader Model 2.0 za Landwirtschafts simul. 200
Minoza kaže...

Meni je isti problem samo neznam kako da provjerim dali grafička podrzava Shader Model 2.0

Evo ovo je moja grafička:Mobile Intel(R)915GM/GMS,910GML Express Chipset Family

Mozes li ti provjeriti pa mi javiti??Bio bih ti veoma zahvalan!!

ekky97
17 godina
neaktivan

Podržava - u navedenom čipsetu je GMA900.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
12 godina
neaktivan

dobro vece skinuo sam farming simulator 2011 ali nemogu otvorit zbog drivera 3d nvidia graficka 256 molimo za pomoc

BRM BRM
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
ekky97 kaže...
Minoza kaže...

Meni je isti problem samo neznam kako da provjerim dali grafička podrzava Shader Model 2.0

Evo ovo je moja grafička:Mobile Intel(R)915GM/GMS,910GML Express Chipset Family

Mozes li ti provjeriti pa mi javiti??Bio bih ti veoma zahvalan!!

hrx kaže...

Podržava - u navedenom čipsetu je GMA900.

-ne, ne podržava. To je 'onaj DE-accelerator'' kojeg je intel povukao izlaskom Viste... mada je uvodno podržavao AERO tj directx 9.0-SM.2.0 koji su teh.preduvijeti.

-psotoji WDM driver za XP koji se može natjerati, može se čak upaliti AERO (tj nači da radi..) ali i problemi, jer nema stvarni HW koji bi omogućio stvarni rad, npr igra u win-šah se crasha... bilo što zahtijevnije od 'tetrisa' nema šanse..

Tek od chipseta 945GM radi. Rješenje je XP i driver s kojim možda neće crashati ili ubacivanje VGA (nv7000x/ATIx1600 i novije).

edit: {#}... datum.

taci kaže...

dobro vece skinuo sam farming simulator 2011 ali nemogu otvorit zbog drivera 3d nvidia graficka 256 molimo za pomoc

-moarš imati odgovarajući driver + directx (jun2010). Količina VRAMa nije važna nego serija tj hardware. Pronađi requrements za igru i specifikacije VGA. Ako VGA zadovoljava možeš igrati uz pretpostavku da je ostatak sistema i igra ispravno.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 13:09 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice