win7,chrome i radi sve kako treba
tako i kod mene win7 64biit, google chrome i radi kako treba
win7,chrome i radi sve kako treba
tako i kod mene win7 64biit, google chrome i radi kako treba
Problem je u flashu. Nekad nije dovoljno updateat flash player, treba prije deinstalirati staru verziju.
Skinite flash player uninstaler, ugasite browser, pokrenite uninstaler, instalirajte novi flash player i to je to.
Edit: krivi link sam prije stavio, sad je dobar
Ne pomaze, pokusao sada i problem ostaje isti, crna pozadina.... jooooj YouTube sto mi radis :(
i meni se to desilo, samo iskljuci filter od ADblocka i problem riješen
ps. bio je jedan elemnt koji nije bio filtriran, nego je bio hidden, mozda nije ADblockova krivica, ali riješio sam to pomocu ADblocka
Problem je u flashu. Nekad nije dovoljno updateat flash player, treba prije deinstalirati staru verziju.
Skinite flash player uninstaler, ugasite browser, pokrenite uninstaler, instalirajte novi flash player i to je to.
Edit: krivi link sam prije stavio, sad je dobar
Poslušao sam te, i Funkcionira !!
Ne pomaze, pokusao sada i problem ostaje isti, crna pozadina.... jooooj YouTube sto mi radis :(
Isprazni pa Napuni prijatelju, i kod mene je bio problem, ali ga sada više ni !!
WTF sad ne radi ni meni, dok mi je prije 20-ak minuta sve uredno radilo.
P.S. Ne mogu ništa reinstalirati (pa tako ni Flash player) na ovaj laptop jer nisam administrator.
Skinuo Operu i YT normalno radi ! joooj zivotee moooooj!
Koje windowse koristite, sumnjam da je u tome problem, ali raspitao sam se okolo i svi koji imaju XP SP3 do sada radi, a meni sa Win7 ne :S
ja imam xp sp3 pa mi ne radi :S
Koje windowse koristite, sumnjam da je u tome problem, ali raspitao sam se okolo i svi koji imaju XP SP3 do sada radi, a meni sa Win7 ne :S
ja imam xp sp3 pa mi ne radi :S
Imam XP Pro SP3 i nakon reinstala YT sve RADI !!!!
Ja sam danas primjetio isti problem sa crnim ekranom na youtubu,imam winXP SP3 sa Google Cromom.Molim Pomoć!!!
Evo kod mene se problem rijesio sam od sebe, neznam do cega je bilo, no nebitno, vazno da je sad sve u redu!
Meni isto jučer nije radilo, sada radi najnormalnije :) Jel ovo bio problem na svjetskoj razini ili smo samo mi zahvačeni?
evo upravo mi se desio isti problem, na mozzili na internet explorer radi normalno...
našao san jedno od rješenja.... odite u chrome://plugins (ako koristite chrome) i provjerite dali piše pokraj nekog dodatka da mu treba novija verzija ili nadogradnja i sl........
tako sam ja kod sebe rješio problem, pokraj Adobe Shockwave Player plug-in mi je pisalo da je potrebna sigurnosna nadogradnja..... nakon što sam to nadogradio youtube je normalno radio....
i sada opet neradi..... sve sam adobe reintalirao... i ništa..... pomoć?
nerai ni preko ovog::
http://www.nsfwyoutube.com/watch?v=RIXIHT0k1Q4