Problem otvaranja foldera u XP-u

poruka: 8
|
čitano: 2.053
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav,

imam problem s otvaranjem foldera koji se pojavio nakon što sam u podfolder dodala 2 you tube videa (traileri) te sad uopće ne mogu otvoriti cijeli folder- samo me izbaci iz njega i prijavi grešku. Mislila sam da je u pitanju neki virus, međutim u kompu nemam nikakvih virusa- zna netko kako to ispraviti? ( btw budući da ne mogu ući u folder ne mogu niti izbrisati ove file- ove a mislim da bi to riješilo problem)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako te izbaci iz foldera čim uđeš u njega - problem je vjerovatno do codeca. Meni su dva codeca se "posvađala" i svaki put kada bi ušao u folder s video fajlovima kojima su oni namijenjenji explorer bi mi se srušio.

Probaj izbrisati preko comand prompta ili upiši njihovo ime u search - kada ih nađe (ako se prethodno ne sruši) izbriši ih.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem otvaranja foldera u XP-u
Paolo2612 kaže...

Ako te izbaci iz foldera čim uđeš u njega - problem je vjerovatno do codeca. Meni su dva codeca se "posvađala" i svaki put kada bi ušao u folder s video fajlovima kojima su oni namijenjenji explorer bi mi se srušio.

Probaj izbrisati preko comand prompta ili upiši njihovo ime u search - kada ih nađe (ako se prethodno ne sruši) izbriši ih.

pokušala sam preko search-a ali me opet izbaci a u command prompt se ne usudim petljat

16 godina
neaktivan

kad kažeš čist..koji AV i s čim je još skeniran..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
malpolon kaže...

( btw budući da ne mogu ući u folder ne mogu niti izbrisati ove file- ove a mislim da bi to riješilo problem)

Skini si program Unlocker i pomoću njega obriši mapu ,ta dva trailera lako natrag skineš.

17 godina
neaktivan
Bugy kaže...
malpolon kaže...

( btw budući da ne mogu ući u folder ne mogu niti izbrisati ove file- ove a mislim da bi to riješilo problem)

Skini si program Unlocker i pomoću njega obriši mapu ,ta dva trailera lako natrag skineš.

Nije problem izbrisat folder - pitanje je što je još u tom folderu osim ta 2 trailera (a njoj možda jako važno)

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan

hvala svima uspjela sam obrisati folder- naravno neke podatke ću morat vraćati ali više nema problemaOsmijeh

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

opet isti problem: downloadala sam par youtube videa ( koji mi trebaju) međutim kad sam ih stavila u jedan folder opet se događa ista stvar- ili me izbaci ili se cijeli ekran zamrzne

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice