PDF File

poruka: 14
|
čitano: 3.357
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
PDF File

Oprostite na glupom pitanju .

Kako napravti PDF  file ?

Napravim ja to i onda mi nešto dugo loda........

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PDF File

Možeš pomoću Adobe Acrobata ili pomoću jednog od virtualnih PDF printera.

0 0 hvala 0
17 godina
PDF File

Virtualni pisač - doPDF ;)

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: PDF File
Mayales kaže...

Jednostavno u Notepadu napišeš što treba->Save As->%%.pdf

veliko NE!

za spremanje u pdf format potrebni su programi koji su virtualni pisači i oni ''ispisuju'' neku datoteku u pdf format

Hello World!
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2009 22:11 (jurluk).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PDF File

Valjani .pdf fajl možeš stvoriti samo s programom koji može spremati u .pdf formatu.

Najpoznatiji je Adobe Acrobat, shareware program, a prema Wikipediji to može i OpenOffice (freeware), točnije, Writer, isto može spremati u .pdf formatu iako ja ne vidim tu opciju u samom programu...

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Valjani .pdf fajl možeš stvoriti samo s programom koji može spremati u .pdf formatu.

Najpoznatiji je Adobe Acrobat, shareware program, a prema Wikipediji to može i OpenOffice (freeware), točnije, Writer, isto može spremati u .pdf formatu iako ja ne vidim tu opciju u samom programu...

npr. EzeePDF

ovdje piše da se to može i u office-u 2007 ako se instalira dodatak
Hello World!
16 godina
neaktivan

Ako imaš office 2007 tad je to lako....pišeš u wordu i samo na kraju napraviš save as ->pdf-> i to publish!
Save as pdf skini sa službene MS stranice i instaliraj....eto jednostavno.....kao što je jurluk napisao..

Private
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

iako ja ne vidim tu opciju u samom programu...

da išta znaš o Writeru, znao bi da je to nemoguće.   Al očito nemaš blage veze.
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2009 3:06 (kopa3x).
17 godina
moderator
kopa3x kaže...
i_rambo_plache kaže...

Tvoje patroniziranje je upravo jadno, jer blage veze nemas ni ti. OpenOffice ima mogucnost kreiranja PDF-ova od verzije 1.1. Evo screenshot Writera verzije 2.4.
File -> Export as PDF File -> Export as PDF
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2009 3:42 (mbaksa).
17 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
kopa3x kaže...
i_rambo_plache kaže...

Tvoje patroniziranje je upravo jadno, jer blage veze nemas ni ti. OpenOffice ima mogucnost kreiranja PDF-ova od verzije 1.1. Evo screenshot Writera verzije 2.4.
 @ kopa3x
Ko je sad ispao debil? Nevinašce
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
17 godina
neaktivan
PDF File

Jel sekako može iz Microsoft Word  dokumenta prebaciti uz pomoć Adobe Reader 9 u PDF File .

Meni piše da ne podržava docx. file kojeg koristi Word .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PDF File

Postoji jedan add-on za stvaranje Wordovih dokumenata(.doc,.docx i slično) kojeg instaliraš i on ti se uredno integrira kao "save as .pdf" u Wordu.

http://www.microsoft.com/downloadS/details.aspx?familyid=4D951911-3E7E-4AE6-B059-A2E79ED87041&displaylang=en

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ReiKo kaže...

Postoji jedan add-on za stvaranje Wordovih dokumenata(.doc,.docx i slično) kojeg instaliraš i on ti se uredno integrira kao "save as .pdf" u Wordu.

http://www.microsoft.com/downloadS/details.aspx?familyid=4D951911-3E7E-4AE6-B059-A2E79ED87041&displaylang=en

pa to sam ja već naveo ovdje. ista stvar

jurluk kaže...
...

ovdje piše da se to može i u office-u 2007 ako se instalira dodatak
Hello World!
17 godina
neaktivan
PDF File

Sorry nisam pratio link.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1