Nokia N73-Problem pri spajanju na PC.

poruka: 6
|
čitano: 3.140
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Uredno spojim mobitel s PC-om preko USB kabla,odaberem Mass storage nacin rada i javlja mi ovu poruku (1. i 2. slika).Istu poruku javlja i sa PC Suite nacinom rada.

Donedavno je restart PC-a rjesavao problem,ali sada ne.Updejtao sam drivere od USB-a na maticnoj,ali ista stvar. Zna li netko u cem je stvar?

SLIKA 1

SLIKA 2

Did protons and electrons create the earth? Or did Allah meditate and create it's birth? Is everyday in this place a curse ? Or should I pray on my knees and ebrace it's dirt?
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.8.2009 17:56 (VirtUoso).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

BUMP!

Did protons and electrons create the earth? Or did Allah meditate and create it's birth? Is everyday in this place a curse ? Or should I pray on my knees and ebrace it's dirt?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

BUMP!Izlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ja sam imao takav problem....krivac je bio USB kabel..njega sam promjenio i sad sve radi...izgleda da je gubio kontakt kod moba...jer ti konektori kao so tu za n73 i te mobove, dosta su nepouzdani...najbolji su oni kao sto ima n95 i ti mobovi...to su oni mini USB-ovi...

01010100 01001001 01001111

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nokia N73-Problem pri spajanju na PC.
Tionio kaže...

ja sam imao takav problem....krivac je bio USB kabel..njega sam promjenio i sad sve radi...izgleda da je gubio kontakt kod moba...jer ti konektori kao so tu za n73 i te mobove, dosta su nepouzdani...najbolji su oni kao sto ima n95 i ti mobovi...to su oni mini USB-ovi...

Lako moguce da je do samog USB kabla.U zadnje vrijeme malo radi pa malo ne.Ali opet sam skeptican oko toga.

16 godina
RE: Nokia N73-Problem pri spajanju na PC.
VirtUoso kaže...
Tionio kaže...

Lako moguce da je do samog USB kabla.U zadnje vrijeme malo radi pa malo ne.Ali opet sam skeptican oko toga.

probaj malo mrdat kabel gore dole...na nokii...malo ga savi gore, malo dole, al polako...pa vidi dal ce se onda ucitat...ja znam tocno kad je moj spojen kako treba...imas jednu USB ikonicu...e sad neznam dal ti to imas na N73, al na E65 ti dodje USB ikonica...jer bez nje komp mi prepozanje mob, isto kao i tebi....

01010100 01001001 01001111
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice