Nemoguće instalirati windows

poruka: 1
|
čitano: 753
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Nemoguće instalirati windows

Posjedujem HP Compaq računalo (stari) s pata priključcima. Naime prije dva mjeseca mi je tijekom formatiranja (htio sam instalirati win xp) krepao hdd od cca. 20 gb. Stalno mi je izbacivalo da se Windows ugasio kako nebi nastalo neko oštećenje. Kad god ubacim taj hdd samo se upali biosov početni zaslon i samo stoji. Stavio sam jedan jako  stari hdd koji je imao jakooo malu ogrebotinu na sebi, insrtaliram win na njega, sve radi i restartiram i neće ništ pokrenuti. Odustanem od svega i odlučim se instalirati na eksterni hdd. Pošto 98-ica neće morao sam ciljeti na xp. Instalirao sam ga 2 puta na istu particiju i stalno mi izbacuje hat.dll oštećen ili nedostaje. Otvorim hdd na drugom kompu ubacim .dll koji je čak i veći, obradujem se jer sam mislio da će proraditi, no nije uspijelo. Po neznam koji put sam formatirao HDD i skinut neki ghost OS kao sa svimdriverima, čekao je*ena 3 sata da se instaliraina kraju krene iz početka. Imam sve moguće OS-e na cdima i dvdima ali ih neželim stavljati jer mi treba dos. Ako mi netko može pomoći ili preporučiti što bi radilo, ili čak već instalirani OS da ga prebacim na USB HDD i s njega bootam. Hvala na pomoći i nadam se da sam dobro objasnio. Neznam točno model matične btw nije ona iz "Moj PC"

Nes.Snes.N64.Gb.Ds

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice