Nece se bootat

poruka: 6
|
čitano: 1.467
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Nece se bootat

pozdrav...evo krenuo sam radit dual boot XP i sedmice...imao sam sedmicu gore, al mi je trebao xp...kad sam inslatiralo xp na posebnu particiju,pomocu programa EasyBCD omogucio sam dual boot sa sedmicom koji je savrseno radio..i sve je bilo super..al su mi windowsi xp bili instalirani na "K" disk...umjesto na C disk..i zbog specificnost jednog programa nisam mogao iskoristiti XP za sto mi je trebao...stoga sam krenuo ponovno instalirat XP istim postupkom al kad me u instalaciji XP-a pitao na koju partcijiu da ga stavim..ja sam maknuo onu 100mb-ajtnu particiju od win7 (SYSTEM RESERVED) jer je ona bila C disk i nebi mogao stavit XP na C disk, stoga sam maknuo tu 100mb-ajtnu i stavio XP na drugu particiju koja je onda postala C...XP se instalirao na C disk,dobio sam sto sam trazio..medjutim, sad moram podesit windows 7 dual boot...krenuo sam istim postupkom sam programom EasyBCD al me je upozoravao da nemoze nac neki registry BCD file..medjutim ja sam to nekako postimao..i restartao komp...od onda nema vise ni XP-a ni 7-mice

predpostavljam da sam sedmicu zeznu jer sam maknuo onu njezinu particiju..al nemogu niti XP podignuti...sta da sad radim? probao sam sa windows 7 recovery diskom..al nista, probao sam par programa sa HirensBoot CD-a...al nisam uspio izbootat komp...

TiONiO

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nece se bootat

Trebao si instalirati prvo XP pa Win 7

Don Believe The Tyoe
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nece se bootat

trebao sam nisam trebao..sad je tako kako je..imao sam sedmicu 3 godine vec gore, i na njoj mi je sve zivo, ona mi je glavni OS..XP mi je bio potreban zbog nekih hardwarea koje nemogu iskoristit na sedmici jer nisu kompatibilni...al sad to nije problem..kazem, prvi put sam uspio napravit, al kako sam maknuo tu 100mb-ajtnu paticiju...tako sam zeznuo boot

TiONiO

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nece se bootat

izbrisao si system reserved particiju od win 7?Ako si to napravio moras sve ponovo.Il pokusaj repair sa win 7 cd

Don Believe The Tyoe
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 13:14 (WrongType).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nece se bootat

grrr...probao sam vec to, nista od toga

TiONiO

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nece se bootat

Onda moras sve ponovo to se meni jednom dogodilo nema ti druge

Don Believe The Tyoe