Koji xp na asus eee pc???

poruka: 5
|
čitano: 1.748
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

frend ima problem sa asus eee pc.

koji xp da mu stavim jer eee ima samo 4 gb memorije?

ima neka light verzija tj manja instalacija xp jer ako idem updateat i sp3 predje preko!a da ne pričamo runtime i frameworkovi razni a i on bi i office...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

SAMO 4 GB? Jel 4 GB RAM-a ili 4 GB HDD-a???

Zašto su smajlići žuti? Hmm... | Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

4 gb hdd.ram je 512.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koji xp na asus eee pc???

Isti asus ,istih "gabarita" se službeno koristi (neću reći u kojoj državnoj instituciji)...stavljen je xpsp2,naravno ne xpsp3 , open office ,a ako stane umjesto njega office 2003 i to slično home verziji.I to je to ,više ništa ne stane.Ili linux konopix , ili još manje distre.Ako može i xp SP3 probaj , trenutno na 6 takvih računala se koristi open office i Xp Sp2 s isključenim automatic update i avira kao antivirus.
Sve radi odlično ,a zato i ne treba update automatic jer se lako reinstalira XP ako se i zarazi s nekim virusčinama.Još zaboravih ,IE8 ,tj . chrom .Memorije koja je ostala je oko 200mb-a.Već godinu dana normalno radi.Za defragmentacijeu koristi neki free defrag(Aus i slično).

Private
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2009 14:24 (Private).
16 godina

opa evo sad mi javlja da ima još i flash karticu od 4 gb.8 gb ce biti dovoljno sigurno a?hm ali sad znači trebao bi program filese na flash stavljati,office i runtime i frameworkove?

pa ubit ču ga!ne kupiti si laptop od 3500 kn i problem riješen,btw nije power user nego samo da surfa,ne zanimaju ga torrenti itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice