Kako maknuti AVG PC tuneup?

poruka: 37
|
čitano: 14.369
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Kako maknuti AVG PC tuneup?
seneka kaže...

sve briši,oznaći i briši i na kraju restartaj,sve kockice moraju bit čekirane s kvačicom
to znači da ti nudi ba brišeš sve stavke od tog programa koji ti je kontaminirao registar

je, kaže revo sve obrisano....i pita me hoću li staviti revo files u neku arhivu?

16 godina
neaktivan
Kako maknuti AVG PC tuneup?

ako revo kaže da je gotovo i da je deinstalacija napravljena,restartaj  nakon toga pc 2 puta
sve briši anya,kakva arhiva

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 0:37 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
seneka kaže...

zaboravi na to,restartaj pc 2 puta

ok, budem, samo još uvijek uma neka ikona na desktopu..ali vjerojatno to samo obrišem...hvala velika, nadam se da ce biti sada ok:) divni ste:)

15 godina
neaktivan
rambox kaže...

tamo imaš i video upute .{#}

Odličan video si napravil Dambek i ja sam to skinul zlu ne trebalo,inače ja kad nemogu neki program deinstalirati samo ga ponovo instaliram i onda ide bez brige.

17 godina
muhaqeri kaže...
rambox kaže...

tamo imaš i video upute .{#}

Odličan video si napravil Dambek i ja sam to skinul zlu ne trebalo,inače ja kad nemogu neki program deinstalirati samo ga ponovo instaliram i onda ide bez brige.

Pa Revo se koristi uvijek, za deinstalaciju bilo kojeg programa a ne samo kad ne moš nekaj deinstalirat normalno. Pogledaj kaj ostane iza Nero Burning Rom 11, kad ga ideš deinstalirat sa Revo prvo se pokrene defoltna ugrađena Nero deinstalacije jel i onda smrdljivi Nero kaže da je završil deinstalaciju a dalje ide Revo jel.{#}

Ok kad Nero završi svoju ugrađenu šlampavu i ništ koristi deinstalaciju,  onda iza sebe ostavil 300 Registry ključeva i još 18 ostalih datoteka razbacanih koje kuda a jesu pravi papci pa ne mogu nit deinstalacijsku proceduru napravit kak spada.{#}{#}

Prava sitnica samo 300 zaostalih Registry ključeva! Prava sitnica samo 300 zaostalih Registry ključeva!
http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 1:12 (rambox).
15 godina
neaktivan
rambox kaže...

pa iza sebe ostavil 300 Registry ključeva i još 18 ostalih datoteka razbacanih koje kuda

Jel to sve počisti Glary Utilities ? ja njega koristim,ako ne počisti onda bum koristil taj Revo za deinstalaciju.

17 godina
muhaqeri kaže...
rambox kaže...

pa iza sebe ostavil 300 Registry ključeva i još 18 ostalih datoteka razbacanih koje kuda

Jel to sve počisti Glary Utilities ? ja njega koristim,ako ne počisti onda bum koristil taj Revo za deinstalaciju.

Glary Utilites kolko ja znam, nema napredne deinstalacije on samo pokrene deinstalacijsku proceduru koja je ugrađena u neki u program i gotovo. Zaostatke i smeče u tom slučaju ostavi kaj drugo, tak to ide ak ne skenira dodatno jer i ne mora zapravo zato koristiš Revo ubuduče i rješeno.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice