Kako maknuti AVG PC tuneup?

poruka: 37
|
čitano: 14.372
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Instalirala sam taj pc tuneup..i nakon nekog vremena mi se srušio windows i pokazao plavi ekran, ziher je zbog toga, želim ga maknuti..ali mi ne da..odem u remove programs, stisnem remove i kaže imate : you have errors plese fix..i samo ponudu FIX NOW...bez remove button...i kako sada da ga maknem?

hvala

kao što vidite ne kužim se najbolje, pa se nadam da ce bi neko reci sto jednostavnije...

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Pa prvo probaj taj FIX,a ako to ne pomaže reinstaliraj program koji će ti popraviti te errore i onda češ moći deinstalirati program.

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Kako maknuti AVG PC tuneup?

da, ali šta se može dogoditi, hoće mi li izbrisati podatke ? može li opet srušit wind?

16 godina
neaktivan
Najednostavnije,ukucaj u google hitman pro i skini ga sa sluzbene stranice
aktiviraj free licencu i skeniraj na nacin da drzis tipku ctrl i dvoklikom pokrenes hitman
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
anya kaže...

da, ali šta se može dogoditi, hoće mi li izbrisati podatke ? može li opet srušit wind?

Prvo ugasi to AVG smeče od programa, tj njegov proces kroz Task Manager i tek onda ga deinstaliraj trebalo bi iče bez problema.{#}

Za deinstaliranje bilo kojeg programa, ubuduče koristi Revo Uninstaller dole na linku imaš Portabilnu verziju tog programa sa uputama na hrvatskom jeziku a tamo moš nač i video upute pa nema frke.{#}

http://www.box.com/s/y3ohhv5mkc1vfszsdpmg

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2012 18:38 (rambox).
16 godina
neaktivan
Na mobitelu sam, sad tek vidim da taj shit postoji kao legitimni program..svasta
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

probat cu možda ovako malo kasnije, jer ne bih više ništa skidala...bolje da nisam ni ovo sranje, eh sada je kasno....

13 godina
neaktivan

o da očito postoji, sada samo bezveze muke imam s tim....

13 godina
neaktivan
rambox kaže...
anya kaže...

Prvo ugasi to AVG smeče od programa, tj njegov proces kroz Task Manager i tek onda ga deinstaliraj trebalo bi iče bez problema.{#}

Za deinstaliranje bilo kojeg programa, ubuduče koristi Revo Uninstaller dole na linku imaš Portabilnu verziju tog programa sa uputama na hrvatskom jeziku a tamo moš nač i video upute pa nema frke.{#}

aha, ipak moram nešto skinuti?joj, mene samo strah da se sve ne sruši..baksuz:)

15 godina

zasto je to smece? ja redovito cistim svoj komp od sranja s tim i nemam problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
anya kaže...
rambox kaže...
anya kaže...

Neče se ništa srušit bez brige, ak ne moš sama to sredit može ti neko pomoč vezano za ovu dole temu i nema problema.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/pomoc-forumasima-preko-teamviewera/69530.aspx

16 godina
neaktivan
Zasto je smece? Pitaj anyu
anya napravi onako kako ti je rambox napisao ili neka ti to uradi netko iskusniji
Srusi mu aktivne procese preko task managera i deinstaliraj u revu
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
rambox kaže...
anya kaže...
rambox kaže...
anya kaže...

Neče se ništa srušit bez brige, ak ne moš sama to sredit može ti neko pomoč vezano za ovu dole temu i nema problema.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/pomoc-forumasima-preko-teamviewera/69530.aspx

znaci u task manageru stisnem end process ..ima više avg.exe, i varijacije toga?

13 godina
neaktivan
domac5 kaže...

zasto je to smece? ja redovito cistim svoj komp od sranja s tim i nemam problema

meni je stvorilo problem..pa baš nisam oduševljena time

16 godina
neaktivan
anya kaže.

znaci u task manageru stisnem end process ..ima više avg.exe, i varijacije toga?

upravo tako,nadam se da će dati da se prekine,skini revo uninstaller ,besplatni,nađi taj tuneup u njemu i u zadnjoj ,naprednoj deinstalaciji ga deinstaliraj,označi sve i briši sve do kraja,nemoj restartati dok revo ne završi,makar te to traži unistaller od tog programa
tek kad revo završi,restartaj pc

možeš ga i odavde skinuti,nek ti ostane na računalu
imaš možda i avg antivirus gore?ako imaš odi direktno u revo i tamo deinstaliraj samo taj pc tuneup

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2012 20:20 (seneka).
13 godina
neaktivan
seneka kaže...
anya kaže.

upravo tako,nadam se da će dati da se prekine,skini revo uninstaller ,besplatni,nađi taj tuneup u njemu i u zadnjoj ,naprednoj deinstalaciji ga deinstaliraj,označi sve i briši sve do kraja,nemoj restartati dok revo ne završi,makar te to traži unistaller od tog programa
tek kad revo završi,restartaj pc

možeš ga i odavde skinuti,nek ti ostane na računalu
imaš možda i avg antivirus gore?ako imaš odi direktno u revo i tamo deinstaliraj samo taj pc tuneup

a prije nego što idem u task manager da li da skinem taj revo? jer onda nemam nikakvu zastitu kad sam na internetu, ako odmah prekinem te procese? a šta ako neće? a imam ja taj antivirusni avg, da i njega maknem, možda ponudi da mi makne i taj pc tuneup ili ne?

16 godina
neaktivan
anya kaže...
a prije nego što idem u task manager da li da skinem taj revo? jer onda nemam nikakvu zastitu kad sam na internetu, ako odmah prekinem te procese? a šta ako neće? a imam ja taj antivirusni avg, da i njega maknem, možda ponudi da mi makne i taj pc tuneup ili ne?

skini prvo revo s one stranice koju sam ti stavio, kad ideš preko task managera, točno koji je proces od tuneupa,valjda ima samo jedan proces pokrenut,prekini ga
odi  u  revo,nađi avg tuneup pc i desni klik na njega -deinstaliraj
ako se neda ta živina
 i probaj ovo :start-run-upis:services.msc - OK -nađi ga - desni klik na njega - properties- i tu ga disejblaj,i gore lijevo  prekinnjegovo pokretanje(stop service )..
ili ga  probaj  dići i stopirati u njemu samom,nešto ćeš iskemijati
no uglavnom prvo ga probaj onemogućiti na bilo koji navedeni način

kakva zaštita na internetu? taj program nema veze sa zaštitom,štiti te avg antivirus,ako radi njega ostavi
i instaliraj ovaj addon na preglednik koji koristiš,taj će te u konačnici štititi više od svega šta imaš

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2012 22:35 (seneka).
17 godina
seneka kaže...
anya kaže...

skini prvo revo s one stranice koju sam ti stavio, kad ideš preko task managera, točno koji je proces od tuneupa,valjda ima samo jedan proces pokrenut,prekini ga
ako se neda ta živina
 i probaj ovo :start-run-upis:services.msc - OK -nađi ga - desni klik na njega - properties- i tu ga disejblaj,i gore lijevo  prekinnjegovo pokretanje(stop service )..

A kaj če joj normalan Revo zapravo,{#} ak je več skinula Portabilnu verziju koja je praktičnija u praksi zbog čega onda sad to skidanje opet i ponovo.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2012 22:39 (rambox).
16 godina
neaktivan
rambox kaže...
A kaj če joj normalan Revo zapravo,{#} ak je več skinula Portabilnu verziju koja je praktičnija u praksi zbog čega onda sad to skidanje opet i ponovo.{#}

slažem se,ako je skinula portable,ok,isti vrag..
ne znam kaj uopće radi,to je već trebalo biti gotovo

13 godina
neaktivan
seneka kaže...
anya kaže...

ako se neda ta živina

kakva zaštita na internetu? taj program nema veze sa zaštitom,štiti te avg antivirus,ako radi njega ostavi
i instaliraj ovaj addon na preglednik koji koristiš,taj će te u konačnici štititi više od svega šta imaš

ej..ma nisam radila na tome, jer nisam stigla sjetsti i fokusirati se, zato nije gotovo, netko je pitao:) 

uglavnom u task manageru ima ovako: avgnsx.exe   AVGDISAgent.exe   avgwdsvc.exe  avgtray.exe avgcsrvx.exe avgrsx.exe ? 

16 godina
neaktivan
anya kaže...

uglavnom u task manageru ima ovako: avgnsx.exe   AVGDISAgent.exe   avgwdsvc.exe  avgtray.exe avgcsrvx.exe avgrsx.exe ? 

čini mi se da su to svi procesi od avg antivirusa ili securityja,šta već imaš
vidi u servisima jel ima tamo taj tuneup i prekini ga
tipka start - run: upiši services.msc - ok i ako je tamo desni klik na njega - properties i pod startup type ga disejbaej i gore lijevo u prozoru zaustavi
i onda ga dokrajči s revom na već opisani način

13 godina
neaktivan
seneka kaže...
anya kaže...

čini mi se da su to svi procesi od avg antivirusa ili securityja,šta već imaš
vidi u servisima jel ima tamo taj tuneup i prekini ga
tipka start - run: upiši services.msc - ok i ako je tamo desni klik na njega - properties i pod startup type ga disejbaej i gore lijevo u prozoru zaustavi
i onda ga dokrajči s revom na već opisani način

i tamo sam otišla, nema..ima samo AVGwatchdog i avigdsagnet

16 godina
neaktivan

idi u revo unistaller i tamo probaj deinstalirati taj tuneup,ako ga imaš u programima prepoznaće ga i revo
samo to napravi na gore opisani način,u naprednoj deinstalaciji ,zadnjoj dole,označi sve/briši sve od tog motherfuckera i ne restartaj pc dok revo ne završi

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 0:12 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
seneka kaže...

idi u revo unistaller i tamo probaj deinstalirati taj tuneup,ako ga imaš u programima prepoznaće ga i revo
samo to napravi na gore opisani način,u naprednoj deinstalaciji ,označi sve/briši sve od tog motherfuckera i ne restaraj dok revo ne završi

a gdje je ta napredna deinstalacija? imam opciju unistall

13 godina
neaktivan
anya kaže...
seneka kaže...

samo to napravi na gore opisani način,u naprednoj deinstalaciji ,označi sve/briši sve od tog motherfuckera i ne restaraj dok revo ne završi

i nece biti problem što nisam stopirala ga nekako, pročitala sam u revu da je to bitno

16 godina
neaktivan
anya kaže...

ako si ga stavila na hrvatski jezik u postavkama,to je kad klikneš na deinstaliraj u prozoru koji se otvara zadnja dole - advanced ,i tu ga bubaj
edit : probaj,ne znam koliko je žilav,samo pričaš a ništa ne radiš{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 0:17 (seneka).
13 godina
neaktivan
seneka kaže...
anya kaže...

ako si ga stavila na hrvatski jezik u postavkama,to je kad klikneš na deinstaliraj u prozoru koji se otvara zadnja dole - advanced ,i tu ga bubaj

jesam i sada imam opciju da moram stavit kvačicu nakon što je pregledao jel ima zaostataka i ima opcija opet pc tuneup..kao zaostali tragovi...

13 godina
neaktivan
anya kaže...
seneka kaže...
anya kaže...

jesam i sada imam opciju da moram stavit kvačicu nakon što je pregledao jel ima zaostataka i ima opcija opet pc tuneup..kao zaostali tragovi...

i nešto je boladnih slova..možda i tu treb a kvačica da ukloni...

16 godina
neaktivan

sve briši,oznaći i briši i na kraju restartaj,sve kockice moraju bit čekirane s kvačicom
to znači da ti nudi ba brišeš sve stavke od tog programa koji ti je kontaminirao registar

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 0:26 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
anya kaže...
seneka kaže...
anya kaže...

Pa skinula si onu Portabilnu verziju, jel i tamo imaš i video upute i sve ak si to pogledala onda ne moš fulat nikako ako se tog pridržavaš.{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice