svaki put kad probam instalirati windows 8 mi se tijekom priprema za instalaciju na sekundu stvori BSOD na kojem piše: "your pc ran into a problem and needs to restart. we're just collecting some error info, and then we'll restart for you" i onda se komp restarta. to se obično dogodi na djelu gdje biram na koji disk oću instalirat i onda kad kliknem na format tog diska, a nekad se dogodi i prije toga...
probao sam bootati i sa dvd-a i usb-a i uvijek ista stvar.
nakon toga sam iz windowsa probao instalirati windows 8 na način da mi upgrade 7 na 8 i došlo je do kraja i onda je pisalo da se sad mora restartati komp i restartao se i počeo učitavati windows 8 i onda je opet došlo do BSOD-a i pisao je da je problem:"driver irql not less or equal" i komp se restartao i onda sam mogao birati dal da pokrenem windows 7 ili windows 8, pa sam probao opet osmicu pokrenut al opet se na djelić sekunde pojavio BSOD i komp se restartao i onda sam sedmicu odabra i kad mi se učitao windows 7 pisalo je da nije uspjela instalacija windowsa 8.
testirao sam rame i hard disk prije neka dva tjedna tako da mislim da nije do njih, al ne znam do čega bi još moglo bit pa ako netko zna nek pomogne. hvala

.
Možda da probaš s cp stabilnom.Samo mi nije jasno kako nemaš minidump.Jesi li probao skinuti bluescreenview on ih otvara automatski pa ih ne moraš tražiti.