- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
SETTINGS-SEARCH,i podesi Search engine..
SETTINGS-SEARCH,i podesi Search engine..
Ma sve sam u postavkama Chroma probao, nije uspjelo ništa stalo je otvarao tu hebenu stranicu i sad sam pokušao zadnje što sam se sjetio i uspjelo je. Jednostanvo sam otišao na Properties od Chroma i pod Shortcut/Target upisao www.google.hr i to je bilo to.......
Skini AdwCleaner, pokreni skeniranje i obriši sve što pronađe.
TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
Sad ću full scan kompa pa ćemo da vidimo
ne mora biti virus (vjerojanto je.. ako nije) to je 'fičer' OEMovskog softa... napravljeno tako da se ne može promijeniti. Probaj deinstall-(brisanje zaostalih foldera, možda mora i reg.)-install.
ne mora biti virus (vjerojanto je.. ako nije) to je 'fičer' OEMovskog softa... napravljeno tako da se ne može promijeniti. Probaj deinstall-(brisanje zaostalih foldera, možda mora i reg.)-install.
Nije virus već je PUP odnosno Adware. Očito je instalirao nekakve toolbare i ekstenzije koje su došle sa kojekakvim programima. Točnije, kada je instalirao program samo je klikao next, next, next...
TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.