Google Chrome neće da postavi Google kao homepage

poruka: 8
|
čitano: 3.805
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Pozdrav. Pokušao sam u postavkama sve, stavio Google kao prvu stranicu da otvori, no Chrome mi konstantno otvara ovu stranicu na slici kao homepage za koju mi usput add-on javlja da je poor rating. Sve sam probao, jel zna tko kako da napokon stavim Google kao početnu stranicu? Hvala

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

SETTINGS-SEARCH,i podesi Search engine..

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Google Chrome neće da postavi Google kao homep
duhonja kaže...

SETTINGS-SEARCH,i podesi Search engine..

Ma sve sam u postavkama Chroma probao, nije uspjelo ništa stalo je otvarao tu hebenu stranicu i sad sam pokušao zadnje što sam se sjetio i uspjelo je. Jednostanvo sam otišao na Properties od Chroma i pod Shortcut/Target  upisao www.google.hr i to je bilo to.......

15 godina
neaktivan

Skini AdwCleaner, pokreni skeniranje i obriši sve što pronađe.

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.

2 0 hvala 0
18 godina
To ti je nekakva viruscina. Ja sam isto prije mjesec dana vodil bitku i jedino malwarebytes mi ocistio to sranje. Jos moras i deinstalirat. Uglavnom, pazi odakle i kaj skidas :).
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
11 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
To ti je nekakva viruscina. Ja sam isto prije mjesec dana vodil bitku i jedino malwarebytes mi ocistio to sranje. Jos moras i deinstalirat. Uglavnom, pazi odakle i kaj skidas :).

Sad ću full scan kompa pa ćemo da vidimo

17 godina

ne mora biti virus (vjerojanto je.. ako nije) to je 'fičer' OEMovskog softa... napravljeno tako da se ne može promijeniti. Probaj deinstall-(brisanje zaostalih foldera, možda mora i reg.)-install.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ihush kaže...

ne mora biti virus (vjerojanto je.. ako nije) to je 'fičer' OEMovskog softa... napravljeno tako da se ne može promijeniti. Probaj deinstall-(brisanje zaostalih foldera, možda mora i reg.)-install.

Nije virus već je PUP odnosno Adware. Očito je instalirao nekakve toolbare i ekstenzije koje su došle sa kojekakvim programima. Točnije, kada je instalirao program samo je klikao next, next, next...

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice