Driveri za cpu?

poruka: 6
|
čitano: 1.791
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Driveri za cpu?
Zanima me dali postoje kakvi driveri da ubrzaju rad cpu? posto mi se cini da mi je cpu dosta spor. Radi se o racunalu pod moj pc..
veky
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Driveri za cpu?

mozes ga jedino overclockati u biosu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Driveri za cpu?
vekyyy kaže...
Zanima me dali postoje kakvi driveri da ubrzaju rad cpu? posto mi se cini da mi je cpu dosta spor. Radi se o racunalu pod moj pc..

Neki Driveri za ubrzavanje CPU-a ne postoje,{#} moš kloknut svoj procesor u tvojem slučaju iči če na 3.2ghz dalje ne to je jedini način da imaš brži procesor.{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
15 godina
Driveri za cpu?

Bas za neke posebne drivere nisam cuo ! Ak ti je spor , tu ti ostaje OC proca  !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Driveri za cpu?

Ne postoje magicni driveri koji bi ubrzali cpu, mos jedino overclockat proc.

Pikni 64bitnu sedmicu gore pa vidi jel bu bolje. Sedmica bolje barata s vise jezgri od xpa.

Malo proguglaj o tome.

16 godina
Driveri za cpu?

Kao prvo, provjeri da ti nesto ne "gusi" racunalo... npr msconfig itd, tko zna od cega ti je usporen, sami rad racunala nema pretjerane veze sa CPU-om, bitniji ti je RAM odnosno brze otvaranje programa, loadanje igara, podizanje windowsa itd.

BTW stavi si sedmicu x64, bezveze si na XP x86 kada imas 4GB rama i "solidan sistem" za Win 7.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 2:11 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice