Downloadam torrent i stane mi na 97% zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 5.471
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Downloadam torrent i stane mi na 97%.....

Downloadam torrent i stane mi na 97% i vise neide

sta da napravim kako bi doso do 100 posto

el postoji nacin kako da ga downlodam do kraja znaci do 100% ili se tu nista nemoze uciniti

brzo dodje do 97% i onda stane i ne ide nikako dalje prošlo je 2 ure i nema promjena nikakvih

inace radi se o filmu koji ima na jednom jedinom torrentu za skinuti

inace vidio sam na pirate bayu da je jedan napiso komentar da i njemu stane na 97% znaci svi koji ga downloadaju imaju isti problem sta da radim

please HELP

0 3 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Downloadam torrent i stane mi na 97%.....

Nisam siguran al mislim da je do seedera,jer inače pred 100% ima ih manje jer ovisi koliko ih je uspilo skinuti 100%,tako se i meni dešava,al samo negdje na torrentima koji se slabije skidaju!

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2009 2:32 (Robi959).
17 godina
neaktivan

Ako je nespakirani video zapis (nije komprimiran RAR-om ili zipovan), onda ce ti raditi bez problema i kad je na 97%. Mozda se malo slike izgubi na kraju, ali sve ces pogledati. Ako je zapis komprimiran, onda moras skinuti do kraja, a probaj dodati trackere na tracker listu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
  • There may be an anti-leech protection in effect limiting transfers to you.  Many clients does have this feature to ensure peers give back what they have taken to the swarm.
  • The final piece(s) may be something changeable.  Check to see what is left on the download.  If the file(s) in question are ". DS_Store," " Thumbs.db," or "desktop.ini," you may select these files and choose to omit them from the download.  If the seeder's version of these files changed, then they will fail the hash check, preventing anyone from getting the original.  Similarly, if on your side, these [hidden] files are "read only" and/or protected, your client will keep downloading and discarding that which cannot be replaced.
  • There may be a physical problem preventing you from completing the download.  Try stopping the torrent, run scandisk, and restarting the torrent.  This will fix any errors on your harddrive.
  • The more pieces you have, the harder it becomes to find people who have the pieces you need. That's why downloads sometimes slow down or even stop completely. Just be patient and you will get the remaining pieces.

odgovor na slicno pitanje..

breakORdie
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Pa. Hmm. Nema uopce seeder-a. To sto si izvukao od drugih leechera, to bi bilo to.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2009 13:55 (Mrgud Veliki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

el mogu nekaj napraviti na neku foru da dodjem do 100 inace imam dva kompa mozda da sa obadva probam skidati pa bi bilo 1 seed vise mislite li da bi to imalo efekta

help

pozdrav

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Ne mozes na niti neku foru, jer nitko nema sav materijal. To su tzv. seederi - oni koji imaju 100%.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2009 14:00 (Mrgud Veliki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma, slobodno ga gledaj toliko koliko si skinuo, jer ako se dosad nije prikacio niti jedan seeder, nece nikada... vjerojatno. Takav film koji je skinut vise od 95% gledas bez problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Downloadam torrent i stane mi na 97%.....
Pudge kaže...

Ma, slobodno ga gledaj toliko koliko si skinuo, jer ako se dosad nije prikacio niti jedan seeder, nece nikada... vjerojatno. Takav film koji je skinut vise od 95% gledas bez problema.

tako je i sa instalacijom igara sa DVD/CD, kada instalacija dođe do otrpilike 99%, samo restartaš računar, i voila, eto igre, samo nema desktop icon, nema je u set programs and defaults, ali su svi file-ovi tu

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice