Call of Duty 2 jutro zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 2.875
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Call of Duty 2 jutro

Pozdrav svima.

Tema se zove vako,jer cjelo jutro pokušavam instalirati igru ahahah....

Ovako,ne igram igrice,ali prijatljima ih često instaliram.

Jutros mi je prijatelj donio laptop,i setup od call of duty-a.....Ja sam setu pokrenuo,instalirao,ali kada pokrenem igricu,izbaci mi ovu sliku:

http://img593.imageshack.us/img593/6797/catswt.jpg

Prvo sam instalirao direct x,zadnju verziju,nije se ništ promjenulo.

Onda sam reinstalirao drivere od grafičke,sve je ostalo isto....

Ako netko zna rješenje,neka napiše....Hvala svima unaprijed na pomoći.

Bug Forumer
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2012 14:22 (mario5).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Call of Duty 2 jutro

Nije baš da si trebao otvarati temu za ovo, naslov me uživio, očekivao sam neznam ni ja što.

Uglavnom, nemoj upgradeati DX ni drivere, prvo pobriši drivere skroz, i onda snimi nove, ne preko starih, isto napravi s DXom, to bi trebalo raditi.

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Call of Duty 2 jutro

Vrlo jednostavno. Nisi nista krivo napravio, na laptopu je Intel GMA graficka koja (bez modanih drivera) ne moze pokrenuti CoD2.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Call of Duty 2 jutro
thuglife kaže...

Nije baš da si trebao otvarati temu za ovo, naslov me uživio, očekivao sam neznam ni ja što.

Uglavnom, nemoj upgradeati DX ni drivere, prvo pobriši drivere skroz, i onda snimi nove, ne preko starih, isto napravi s DXom, to bi trebalo raditi.

Ne bi niti nece, ima intel GMA...

17 godina
neaktivan
Leryan kaže...
thuglife kaže...

Ne bi niti nece, ima intel GMA...

Nisam ni gledao koji je laptop, ako je tako u pravu si, ništa od igre.

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
15 godina
Call of Duty 2 jutro

Nisam niti ja, ali dolje ga odaje ona (mrzim ju btw) ikona od intel panela za podesavanje grafike. :)

Ajde, pogledaj u device manageru koja je to graficka, koji su windowsi pa tu postaj da potrazim jel ima za tu kombinaciju modane drivere. Ako ti prijatelj nije vrijedan jos sat vremena zezancije oko toga onda se ne trudi. :) Ja sam se naje dok sam to slozio frendu, sa time da ti jos treba programcic koji ti omogucava da shaderi delaju ili t&l nemam pojma...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Call of Duty 2 jutro

al šta ga komplicirate,instaliraj directx koji dobijes uz igru ili jednostavno skini sa neta i radit ce :)

0 0 hvala 0
18 godina

Postoji tema za COD2, iskoristi nju.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2012 14:40 (Danny_HR).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice