ATI Catalyst Control centar neće da se pokrene!

poruka: 20
|
čitano: 13.727
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
ATI Catalyst Control centar neče da se pokrene!

Evo skinio sam najnovije drivere i ujedno i control centar za Ati 3650 512 MB ddr4.

Nakon što odaberem da ču pokrenuti Catalyst control centar kaže da tenutne mogučnosti control centra u basic pogledu ne podržavaju moj grafički procesor. I kaže da odem na advanced.

Klinknem na advanced i ništa. Mogu čekati do jutra, mogu 50 puta kliknuti na advanced i dalje ništa.

Sometime the best defense is to attack!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ATI Catalyst Control centar neče da se pokrene!

Imas li instaliran NETFramework

AMD PhenomII 720 2,8(OC3,4) , DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, CrossFire Club3D Radeon 4870+Toxic 4850, Hiper 730W. Logitech Z-2300
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: ATI Catalyst Control centar neče da se pokrene

Imam vistu SP 2 što znači da imam sve NET Framework do 3.5. Stvar je u tome što se starija verzija htjela pokreniti, a ova najnovja sa novim driverima neče.

EDIT: Rješio sam problem. Stavio sam Catalyst Control Center od Windows 7.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.5.2009 9:06 (Hummer).
17 godina
neaktivan

da se i ja ubacim

imam hd 4890 i instalirao sam ccc, ali neće ga pokrenuti, a instaliran je netframework...

pokaze ogromnu poruku prek cijele širine ekrana...

"could not load file or assambly `CLI IMPLEMETATION..................

Psssssst Zecovi spavaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: ATI Catalyst Control centar neće da se pokrene

Pokušao reinstalirati NETfrmwrk?

Neobično čest uzrok problema...

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
17 godina
neaktivan

evo ja imam isti problem, tj nije isti nego slican (meni nista ne kaze),

dakle, to mi se pocelo dogadjati kad sam skinuo sad nove drivere (hd 3450), i kada krenem na CCC, nista! nikakve poruke ni slicno. jednostavno se ne otvori. xd

http://bux.to/?r=InfernoCroPro Xfire: inferno2912
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kod mene se pojavi, no nekad i nakon 1 minute.....probajte malo prićekati, možda pomogne Namigiva

Ako ne možda reinstal drivera pomogne...

-Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience -
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam to ovako rješio.

1. Uninstal starih drivera

2. Pobrisao sam ostatke s driver sweeperom

3. restart - te instalacija najnovijih drivera

4. na te drivere sam instalirao ovo http://downloads.guru3d.com/ATI-Catalyst-8.612-WHQL-Windows-7-(32-bit)-download-2265.html

5. restart

I sad mi sve radi.Cool

0 0 hvala 0
17 godina

9.4 drivere morate imati tj. što noviji to bolji.

Driver sweeper može popravit stvar, i provjerite dali je kartica dobro ušla u pci-e utor.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

imam jedno pitanje kaj se tiče venta za grafulju....

kak da ja stavim da si ona sama podesava okretaje prem apotrebi,i ima li za tim uopce potrebe...sad je na 37 % i temp. su 43 stupnja u idleu, a u loadu 64°c

grafa je hd 4890, xfx model

Psssssst Zecovi spavaju
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2009 19:17 (angel of fire).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
angel of fire kaže...

kak da ja stavim da si ona sama podesava okretaje prem apotrebi,i ima li za tim uopce potrebe...sad je na 37 % i temp. su 43% u idleu, a u loadu 64%

Pa ona si i sama po defoltu automatski regulira, osim ako je nisi ti sa nekom od aplikacija fiksirao! Osmijeh
-Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience -
17 godina
neaktivan
Wiz3m4n kaže...
angel of fire kaže...

kak da ja stavim da si ona sama podesava okretaje prem apotrebi,i ima li za tim uopce potrebe...sad je na 37 % i temp. su 43% u idleu, a u loadu 64%

Pa ona si i sama po defoltu automatski regulira, osim ako je nisi ti sa nekom od aplikacija fiksirao! Osmijeh
 samo sam ga u ati overdrive stavio na 30 %, da je tisi dok se samo torrenti skidaju, ali nisam primjetio da se brzina povecava ili smanjuje, samo dok s ekomp pokreće...igral sam company of herose 30 min i nisu se ni jedanput povecali ili smanjili okretaji....
mozda joj je 64 °c premalo da se povecaju okretaji
Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
protjeran

Možda catalyst 9.5 popravi stvar, sutra izaze pa probajte s njima.

eh sta sam casa zbog tebe razbio, ja posle tebe nisam trezan bio xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pa znači da si ga ograničio na 30%....OSTAVI GA NA AUTOMATSKI pa bude sam pojačavao kako mu je namješteno u biosu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I ja sam nedavno imao slično iskustvo sa instalacijom ATI Catalyst 9.11

Novi Catalysti imaju CIM, a to je Catalyst Installation Manager. Kada sam instalirao i rebootao skužio sam da mi ne radi CCC pa sam učinio slijedeće:

1. U Control Panelu pronaći ATI Catalyst Manager ili sl. naziv.

2. Pokrenuti proces deinstalacije i završiti i resetirati PC

3. !!! Prije instalacije skinuti sa http://downloads.guru3d.com/Guru3D---Driver-Sweeper-(no-installer)-download-1672.html DRIVER SWEEPER (ja preferiram Portable verziju jer 

nije potrebna instalacija već se samo ekstrahtira.)

4. Dakle, kada se PC resetirao, pokrenuti DRIVER SWEEPER (ja čak nisam išao ni u SAFE MODE, ali treba pripaziti jer ja ne znam kako će se ponašati vaš PC)

5. U Driver Sweeperu označiti ATI Display Driver i sve njegove nađene podkomponenete i pritisnuti "Clean" i resetirati PC.

6. KAda se PC resetira na startup-u će se pojaviti poruka u Command Promptu "ATI Catalyst Implementation (n/y)" i vi kliknete "n", zatim ENTER.

7. PC će se možda zablokirati (kao u mojem slučaju, pa je samo potrebno resetirati.

8. Kada se opet PC resetira pokrenuti instalciju novih drivera i završiti.

9. Na slijedećem startup-u trebao bi se pojaviti Catalyst Control Center u trayu i to je sve, puno sreće za sve ostale....

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Pozdrav,

da ne otvaram novu temu. Imam slican problem. Control centar ima problema sa windows 7. Neće da se pokrene. Uglavnom nema drivera za radeon 9200.

Šta uraditi da proradi catalyst control centar?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel imaš zadnju verziju drivera?

ako ne, skini odavde

Atomska bubamara. | tinyurl.com/erepna - registrirajte se i igrajte. samo 2 min dnevno!
13 godina
neaktivan

Ja isto imam problem. Ne mogu instalirati  driver za graf. karticu. Kad priključim web kameru ekran mi se zaplavi i laptop ugasi. Imam HP nx6325 i W7.

Shopahola

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pokušala sam AMD Catalyst.. instalirati sa ovih stranica koje su gore i kaže mi "all components are out of date" .

Shopahola

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Meni isto neće pokrenuti Catalyst Control Center.Možeš klikat koliko želiš.Prikaže mi cijelu instalaciju i napravim finish.Imam win 7 SP1,grafička je asus HD 5450 1 GBDDR3.Jednostavno neće da ga upali,a ostalo sve radi uredu.Sada mi je problem sa Sonic igrom jel mi traži Catalyst Control Center da utvrdi graf.A instaliro sam 3 puta jedno preko drugoga,probao sam skinut drajvere pa onda ponovo.Ali mi skoro oruši sistem morao sam ga vračat iz safemoda.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice