2 problema, laptop i komp?

poruka: 35
|
čitano: 8.253
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: 2 problema, laptop i komp?
croart kaže...

Probaj ovako: U device manageru klikni na mice and other pointing devices, zatim desni klik na Synaptics PS/2 Port TouchPad i klikni na Uninstall.

Nakon toga restartaj racunalo i windowsi ce tada ponovno instalirati drivere za tvoj touchpad.

Nadam se da ce pomoci.

pomislio sam da ce ovo pomoci xd , uradio sam nesto slicno jer ja nemam  Synaptics PS/2 Port TouchPad već imam samo PS/2 i unistalirao sam ga , restartao ali sve je po starom, cudno je sto nemam opciju enable i disable u propertisima od PS/2 vec je na mjestu gdje bi trebale biti te funkcije sjena i ne mogu nista kliknuti hmm?

16 godina
neaktivan

negdje sam na netu vidio da je neko riješio problem vađenjem baterije. kao neki totalni restart...ne znam..
probaj ako hoćeš s registry repairom,..ako ga nemaš..koristiće ti ubuduće,dobar je...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
S0nic3 kaže...

pomislio sam da ce ovo pomoci xd , uradio sam nesto slicno jer ja nemam  Synaptics PS/2 Port TouchPad već imam samo PS/2 i unistalirao sam ga , restartao ali sve je po starom, cudno je sto nemam opciju enable i disable u propertisima od PS/2 vec je na mjestu gdje bi trebale biti te funkcije sjena i ne mogu nista kliknuti hmm?

...to nečeš rješiti bez odgovarajuče softverske podrške za tvoj TouchPad...proguglaj malo...

ja sam uz svoj laptop dobio dva CD sa drajverima za XP i Vistu, a ovo je u folderu za TouchPad...

...kaos...
16 godina
neaktivan
Jurra kaže...
S0nic3 kaže...

...to nečeš rješiti bez odgovarajuče softverske podrške za tvoj TouchPad...proguglaj malo...

ja sam uz svoj laptop dobio dva CD sa drajverima za XP i Vistu, a ovo je u folderu za TouchPad...

mozda imam i ja kakve drivere za svoj touch pad trebam vidjeti u kutiji od laptopa, samo mi je debilno da su radili 3 mjeseca pa stali odjednom hmm

15 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi ,isti prob sa touch pad-om i kod mene ,bas juce mi se desio,skroz normalno koristio laptop ugasio i kada sam kasnije ponovo upalio nece da radi :S U pitanju je Toshiba seria P305... Dali neko zna za vezano za nju sta pokusati?

Procitao sam sve postove i pokusavao ali nista,kod mene u propertis kada udjem za misa imam i za usb i sa touch i ima da se odabere ono za njega ja odaberem i ok,restart .... i nece ponovo. Dali neko zna sta li je u pitanju?Tj dali je moguce da sam nesto clic i zakljucao ga,ugasio :S Jer stvarno neznam sta bi moglo biti,

Hvala u napred!

E da i pokusao sam sa onim Fn F7 ali meni je to za contrast,pokusavao i ostalo ali dragi moji ljudi jednostavno nece :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice