(PS3) NAT : OPEN preko 2 rutera

poruka: 5
|
čitano: 2.532
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Imam pitanje u vezi statičke ip adrese na playstation 3 konzoli.

Imam Thomsonov router (Bnet) koji ništa ne valja po pitanju jačine signala, ali sam na njega spojio drugi Zyxel ruter (P-660HW-D3) putem modem kabela pa mi služi kao pojačivač signala (dakle, spajam se na bežićnu mrežu drugog rutera). Na bnet routeru sam uredno stavio statičku ip adresu od PS3-a u DMZ mode tako da navodno mogu dobiti NAT : OPEN vezu.

-Jel moram i na ovom drugom routeru staviti statičku ip adresu od PS3-a u DMZ, ili on povlači podatke od prvog rutera ?

-Što je sa portovima, kada otvorim portove za određenu igru na bnet ruteru, dali te postavke opet vrijede i za ovaj drugi (zyxel) ruter ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Mogu se sjetit samo jednog savjeta - probaj :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: (PS3) NAT : OPEN preko 2 rutera
CrossDeath kaže...

Mogu se sjetit samo jednog savjeta - probaj :)

Džabe mi je probat kad ne znam dal će mi NAT biti na OPEN. Nemam COD Modern Warfare da bih mogao vidjeti status tog NAT-a.

15 godina
neaktivan
AngryBird kaže...
-Jel moram i na ovom drugom routeru staviti statičku ip adresu od PS3-a u DMZ, ili on povlači podatke od prvog rutera ?

Naravno da moraš.

AngryBird kaže...
-Što je sa portovima, kada otvorim portove za određenu igru na bnet ruteru, dali te postavke opet vrijede i za ovaj drugi (zyxel) ruter ?

Naravno da ne vrijede. Sve to moraš izvesti i na drugom routeru.

What Andy giveth, Bill taketh away.
16 godina
rustweaver kaže...
.

Naravno da moraš.

..

Naravno da ne vrijede. Sve to moraš izvesti i na drugom routeru.

-ili isključiti sve router-dhcp-firewal... funkcije osim wlana (što je i razlog...). Zapravo treba napraviti obrnuto, tražiti prebacivanje u bridge i sve obavit sa svojim routerom ako nije zadovoljan providerovim (koji tad samo uspostavlja adsl liniju).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice