Kompjuter mi je u sobi, a modem na katu poviše. To i nije tako velika udaljenost nego mi je onaj zid u sobi pre debel, pa mislin da je zbog konekcija loša. Neman laptop nego onaj obični kompjuter (samo kažen xD), a na Wi-Fi se spajan pomoću sticka koji zapravo stoji izvan sobe (jer je produžnin USB kabelon doveden do tamo, jer je tamo dobra veza). U početku je to dobro išlo, a sad stalno prekida...doslovno jedan tren ima konekcije, a drugi nema. A sad nezan šta mu je, kupia san novi kabel i opet isto. Dakle ispada da je stvar u sticku, da on ne radi. Ali kad odnesen kompjuter gore u prostoriju di je modem onda iman odličnu vezu.
I sad neznan šta da radin, ali evo šta zamišljan (ako nešto tako uopće postoji): neki pomoćni mali komad hardwarea na koji bi se spaja umisto direktno na modem. Dakle nešto šta daje konekciju koju dobija od modema. Jeli tako nešto uopće postoji? Možda vama ovo zvuči smišno(jer tako nešto lako moguće i ne postoji xD) ali ja se ne bavim puno ovakvim stvarima pa neznan, a tako nešto bi mi bilo idealno :D ako ima neko neke druge prijedloge, za sve san otvoren ! :)