Ovo me ubija u zadnje vrijeme
Računar mi je radio normalno od kupovine to je od prije 2 godine pa sve do prije 3 dana,do tad je znao biti upaljen i po 5 dana nije pokazivao nikakve probleme,ali sad u zadnje vrijeme ekran se zamrzne i ona ikonica od miša posve iznenada,ili kad igram neku igricu,ili čak kad je na računaru upaljen samo koji folder,pa moram gasiti iz utičnice ili na dugme sa kućišta ono na koje se pali.
To se desi skroz iznenada i ništa ne mogu uraditi osim da ga ugasim,ma koliko god da čekam ostaće tako,sinoć mi se to opet ponovilo iznenada i kad sam ga ponovo upalio računar se učitao prošao windows i sve i kad je došao da prikaže skroz deskop ikonice na ekranu tad se odma zamrnuo i ostao pomalo crn ekran morao sam opet gasiti pa paliti,onda je kasnije normalno radilo kao evo i sad.
Skenirao sam računar sa AVG i Malwarebytes Anti-Malware,i nije pronađena nikakva zloćudna napast,navodno je čist računar...
Ne znam do čega je problem,a ne bih da nosim u servis nemam mnogo novca a uvijek me opelješe za pregled i razna sranja,može kakav prijedlog i kako da provjerim šta je riknulo da znam šta da promjenim na računaru?
Unaprijed zahvaljujem