Pozz, da li mi neko moze pomoci oko ovog problema, naime nedavno sam presao sa XP-a na Win7 32 bit i imam problem oko zvuka.
Imam genius-ov 5.1 zvucni sistem, koji ispravno radi, i radio je kada sam imao XP, ali mi sada na win7 samo rade "front speakers", bez woofera.
Zanima me kako omoguciti da rade i ostali zvucnici, jer sam sve spojio ispravno.
Moram napomenuti da sam tamo u control panel - sound... odabrao 5.1 channel,isprobavao milion opcija,
pojacao svaki satelit pojedinacno do kraja, i u windowsu i u soundmax driverima.
"Odvrtim" i ono "cycle sound to each speaker" i u winowsu, i u driverima, te se opet uvjerim da sve radi i da je ispravno spojeno,
ali opet onda imam 2.0 zvuk, tj. samo rade prednja dva zvucnika, i u igrama, i u winampu i sl.
Zanima me da li je to do drivera, iako sam skinuo za ASUS P5E zadnje sa njihove stranice,
ili je to neka greska do windowsa posto sam vec vidio dosta ovakvih tema ali nisam uspio naci neko rjesenje ili razlog,a ne vraca mi se ponovo na XP radi toga.
Hvala