Win 7 i 4gb rama

poruka: 42
|
čitano: 12.862
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Win 7 i 2gb rama

imam cpu-z

u njemu piše da imam 2GB

Neki mi je bio rekao da je to možda jer je jedan modul RAM-a. Je li može bit to?

Ready to die?! Just MAKE IT COUNT!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Win 7 i 4gb rama

ibush

Šta ti znači C64 u potpisu?

Je li to Commodore 64 ili nešto drugo?

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Win 7 i 4gb rama
Airborne Filip kaže...

ibush

Šta ti znači C64 u potpisu?

Je li to Commodore 64 ili nešto drugo?

comodore 64? heh..

c64 znači da ti procesor podržava 64 bitni operacijski sustav, kakav comodore 64 isuse..

dakle imaš 2 gb rama u svom pc-ju i od ta dva gb određeni dio troši tvoj operacijski sustav, pokrenuti programi itd itd i preostaje ti određeni dio koji je "slobodan", a taj dio rama je slobodan dok ga nešto ne opet ne optereti, nekakav programa, igra itd. inač, rami su tu da se "troše" a ne da se čuvaju.

15 godina
neaktivan
Win 7 i 2gb rama

Ja imam Commodore 64 i još radi i kadkad igram na njemu pa eto onako meni palo napamet.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
požućiva monitor

Ne znam otvorit temu pa evo usput...

Zašto mi monitor nekad požuti?

Nije baš kad nešto radim na PC-u nego bez ikakva reda?

Čas je žut, a čas normalan. Sumnjam na grafičku jer npr. screenshot slikan na mom PC-u kad mi je žuta slika nije žut na tuđem PC-u.

Monitor nije kriv jer kad sam mijenjao postavke na ode gumbe ispod monitora žuto ostaje žuta, kao da sam žutu foliju stavio priko monitora.

0 0 hvala 0
16 godina
Win 7 i 4gb rama

-prvo, moraš naučiti pravila foruma:

-nema (previše) skretanja s teme, dakle o naslovu teme (i razvoju..) ovisi što se u njoj piše. Za nova pitanja, pokreneš temu ako već ne postoji.

-nema duplih postova, tj. dva za redom. Postoji edit - ''uredi'' i možeš sve popraviti, dodati..

-pitanja kao C64 su van teme, ali eto usput odgovor -da Commodore, al' spec.model. -bar duplo jači od ovih današnjih 'pikzibnera'.. već tad je bio 'trojezgreni' SID-VIC, Danas mu je jedino Sony-PS3 donekle ravan Namigiva

na pitanje konačno i odgovor: - vjerojatno loš kabel ili slab kontakt VGA, može biti interno u monitoru, možda (sigurno) se da prelemiti. Po opisu, ali može biti i da grafička crkava.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ovo

prvo ja bi napravio temu ali ne znam kako pa sam eto ovdje to napisa

ti ako znaš napravit temu reci

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: ovo

novu temu ćeš otovriti tako da odeš u odogvarajući podforum, u ovom slučaju "razni hardverski problemi" u gornjem desnom kutu stranice ćeš vidjeti gumb "pokreni novu temu" na kojega klikneš, otvori se prozor za nnovu temu, napišeš  što te muči i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.5.2010 16:39 (robisierra92).
16 godina
Win 7 i 4gb rama

-sve se nalazi na 'Službene obavijesti i pravila' ..

.. i postoji pravilo da to treba pročitati.. (i da početnici imaju ograničenje.. možda zato ne može otvoriti temu)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Win 7 i 2gb rama

Otkrio sam da se u mene od 2GB iskorištava 1.35 GB zato što grafička ima 1279MB Hyper memorije i 512MB svoje memorije pa ovih 750ak MB uzme iz RAM-a.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Win 7 i 4gb rama

molim pomoc ovo je offtopic al hitno je evo ovako inst sam win 7 i drivere maticne al sad nece na net spojit pise line is unconectable

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Win 7 i 2gb rama

Zato što ti grafička koristi 767 MB memorije (hyper memorije - dakle, graficka koristi dio RAM-a sto u vecini slucajeva donosi nize performanse). Ja bih to ugasio u drajverima osobno. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice