imam cpu-z
u njemu piše da imam 2GB
Neki mi je bio rekao da je to možda jer je jedan modul RAM-a. Je li može bit to?
imam cpu-z
u njemu piše da imam 2GB
Neki mi je bio rekao da je to možda jer je jedan modul RAM-a. Je li može bit to?
ibush
Šta ti znači C64 u potpisu?
Je li to Commodore 64 ili nešto drugo?
ibush
Šta ti znači C64 u potpisu?
Je li to Commodore 64 ili nešto drugo?
comodore 64? heh..
c64 znači da ti procesor podržava 64 bitni operacijski sustav, kakav comodore 64 isuse..
dakle imaš 2 gb rama u svom pc-ju i od ta dva gb određeni dio troši tvoj operacijski sustav, pokrenuti programi itd itd i preostaje ti određeni dio koji je "slobodan", a taj dio rama je slobodan dok ga nešto ne opet ne optereti, nekakav programa, igra itd. inač, rami su tu da se "troše" a ne da se čuvaju.
Ja imam Commodore 64 i još radi i kadkad igram na njemu pa eto onako meni palo napamet.
Ne znam otvorit temu pa evo usput...
Zašto mi monitor nekad požuti?
Nije baš kad nešto radim na PC-u nego bez ikakva reda?
Čas je žut, a čas normalan. Sumnjam na grafičku jer npr. screenshot slikan na mom PC-u kad mi je žuta slika nije žut na tuđem PC-u.
Monitor nije kriv jer kad sam mijenjao postavke na ode gumbe ispod monitora žuto ostaje žuta, kao da sam žutu foliju stavio priko monitora.
-prvo, moraš naučiti pravila foruma:
-nema (previše) skretanja s teme, dakle o naslovu teme (i razvoju..) ovisi što se u njoj piše. Za nova pitanja, pokreneš temu ako već ne postoji.
-nema duplih postova, tj. dva za redom. Postoji edit - ''uredi'' i možeš sve popraviti, dodati..
-pitanja kao C64 su van teme, ali eto usput odgovor -da Commodore, al' spec.model. -bar duplo jači od ovih današnjih 'pikzibnera'.. već tad je bio 'trojezgreni' SID-VIC, Danas mu je jedino Sony-PS3 donekle ravan 
na pitanje konačno i odgovor: - vjerojatno loš kabel ili slab kontakt VGA, može biti interno u monitoru, možda (sigurno) se da prelemiti. Po opisu, ali može biti i da grafička crkava.
prvo ja bi napravio temu ali ne znam kako pa sam eto ovdje to napisa
ti ako znaš napravit temu reci
novu temu ćeš otovriti tako da odeš u odogvarajući podforum, u ovom slučaju "razni hardverski problemi" u gornjem desnom kutu stranice ćeš vidjeti gumb "pokreni novu temu" na kojega klikneš, otvori se prozor za nnovu temu, napišeš što te muči i to je to.
-sve se nalazi na 'Službene obavijesti i pravila' ..
.. i postoji pravilo da to treba pročitati.. (i da početnici imaju ograničenje.. možda zato ne može otvoriti temu)
Otkrio sam da se u mene od 2GB iskorištava 1.35 GB zato što grafička ima 1279MB Hyper memorije i 512MB svoje memorije pa ovih 750ak MB uzme iz RAM-a.
molim pomoc ovo je offtopic al hitno je evo ovako inst sam win 7 i drivere maticne al sad nece na net spojit pise line is unconectable
Zato što ti grafička koristi 767 MB memorije (hyper memorije - dakle, graficka koristi dio RAM-a sto u vecini slucajeva donosi nize performanse). Ja bih to ugasio u drajverima osobno.