VGA kabel 10m, problem sa rezolucijom

poruka: 5
|
čitano: 6.650
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pozdrav!

Imam stari komp sa Intel 865G chipset/graficka (Intel Extreme 2). Na kopu su Win XP i spojen je 22" (1680x1050). Kad je monitor bio spojen sa kratik kabelom sve je bilo ok. Treba mi komp biti daleko od monitora i spojio sam ga sa 10m kabelom i problem. Sad mi ne podrzava 1680x1050 rezu, nego win nude visu i nizu od te, ali tu ne. Kako je monitor naravno lcd problem je sa bilo kojom drugom rezolucijom... Cini mi se da je neka fora sa kablom, tj. njegovom duljinom... Ima tko kakvu idjeu?

U cemu je fora? Zasto zaje*ava? Raspitivao sam se i vidio sam da ne bi trebalo biti problema sa tom duljinom kabla...
davor07

0 0 hvala 0
17 godina

Pokusaj "forsirati" tu rezoluciju...

LINK

Naravno, na vlastitu odgovornost... :)

totus mundus agit histrionem
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Taj kabel je bio ocito jeftin... Jer kad sam ja kupovao produzni VGA pronasao sam nekog za stotinjak kuna i neke za nesto vise 300 kn, taj je imao neke filtere i ostale vjerojtano neke pojacivace na sebi...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Integrirana grafika i VGA kabel te duljine nisu baš dobra kombinacija. Pogotovo ako se radi o onom najobičnijem kabelu. Da bi postigao bolje rezultate, trebao bi ti profesionalni kabel, koji su prilično skupi.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

probao sam forsirati rezoluciju, nije pomoglo, automatski se win pokrenu u 1600x900. To je i inace rezolucija na koju me "automatski" baca...

davor07

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice