Sve mi trokira

poruka: 10
|
čitano: 1.445
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Sve mi trokira

vec vise od 2 tj kada pustim muziku (nije u playeru frka, probo sam sa 3 njih) i kada pomaknem mis (lol) sve mi

pocne trokirat.. znate ono, bass preskoci itd itd..

sad sam stavio i nove winde, 8.12 drivere.. ma koji je to k... ili bas ja nemam srece Osmijeh

konfa je iz potpisa, ako nekom bude trebalo

Intel Q6600, Asus P5K Pro,Seagate 500 gb HDD, 4 GB RAM 667 mHz, GeCube 4870 512 mb, Corsair TX 750, Antec Nine Hundred, Logitech G5 Rev.2, Logitech UltraX-flat, Logitech Z-5500, Samsung 206bw
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sve mi trokira

up..

Intel Q6600, Asus P5K Pro,Seagate 500 gb HDD, 4 GB RAM 667 mHz, GeCube 4870 512 mb, Corsair TX 750, Antec Nine Hundred, Logitech G5 Rev.2, Logitech UltraX-flat, Logitech Z-5500, Samsung 206bw
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sve mi trokira

i nakon mijenjanja windowsa isto ti se događa?

Only God will judge me

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sve mi trokira

da nažalost, a i defrago sam ga svaki dan sa tuneup-om i nije pomagalo

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2008 21:33 (avaSt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sve mi trokira

dali ti je trokirao odmah poslije instalacije novih windowsa...mislim prije nego si stavio drivere i sve ostalo....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sve mi trokira
avaSt kaže...

da nažalost, a i defrago sam ga svaki dan sa tuneup-om i nije pomagalo

Jel ti mozda kabel od misa ide preko kabela od linije? Probaj malo kabele mrdat, ja sam imao slican problem, samo sto u pitanju nije bio mis nego napajanje od eksternog harda. Znam da kroz mis nejde neka struja, ali mozda je problem u tome.
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Sve mi trokira

Ak imas vise particija i formatiras samo onu de su ti windowsi mozda imas neki virus na jednoj od njih, pa ti on sve koči ,tak je meni bilo.

Only God will judge me

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sve mi trokira

da 4 particije, ali ovu di je bio wind obriso, formatiro i stavio wind gore..

hmm moguce, kad uhvatim vremena pa cu si cijeli disk formatirat, imam ex hard i ipod tako da valjda bude mjesta za ono najpotrebnije..

nego, sta neide virus samo na c particiju tj na onu na kojoj je wind?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Sve mi trokira

90% slucaja ide na c. Ali virus moze otici bilo gdje i te pjesme koje copy na ipod prije nego ih vratis na hdd prvo ih skenirati s anti virusom!!!!!!

intel P4 2.4, ati 9200se, maxtor80 GB HDD, albatron PX845E,,,, periferija razer lachesis, microsoft, canyon...

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Sve mi trokira
kris_marko kaže...

90% slucaja ide na c. Ali virus moze otici bilo gdje i te pjesme koje copy na ipod prije nego ih vratis na hdd prvo ih skenirati s anti virusom!!!!!!

istina!!
meni je bil negdje   među slikama i pjesmama koje i nisu skidane s interneta.
svakako si provjeri te particije! 
Only God will judge me
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice