Spajanje LCD TV + monitor na PC?

poruka: 100
|
čitano: 32.584
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Spajanje LCD TV + monitor na PC?

zzz hvala ti na pomoci ali dosta sam se ishebao , nova grafika i to je to

16 godina

uskoro izlazi ati 5 serija

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zzz kaže...

aj daj mi neki savjet koju karticu ati-jevu sad da kupim , da rijesim ovaj problem i da mogu igrat igre,samo da ne bude nesto skupo jer sam urpavo ispalio hrpu love :D

16 godina

ati 4830 ili 4850,4870,4890

trose dosta struje,pa moras imati kvakitetno napajanje

neko brend name od 500w ili vise

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
S0nic3 kaže...
zzz kaže...

aj daj mi neki savjet koju karticu ati-jevu sad da kupim , da rijesim ovaj problem i da mogu igrat igre,samo da ne bude nesto skupo jer sam urpavo ispalio hrpu love :D

ajmo ekipa dalje

otisao kupio karticu ATI hd4850 spojio hdmi kabel opet nema zvuka (mozda radi drivera jer mi je prijatelj dao drivere) , sad nisam postavljapo postavke jer u ATI-ju neznam pa posto ste vi imali ATI kartice dajte savjet sta da radim

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2009 19:41 (S0nic3).
16 godina
neaktivan
zzz kaže...

ati 4830 ili 4850,4870,4890

trose dosta struje,pa moras imati kvakitetno napajanje

neko brend name od 500w ili vise

kupio sam jucer corsair od 400W hebiga nemogu vise sve pohvatat valjda ce radit kako treba ajmo rijesit vise problem jer sam lagano satraven od ovoga

16 godina

instaliraj najnoviji driver

pogledaj kakveti opcije daje catalist centar

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zzz kaže...

instaliraj najnoviji driver

pogledaj kakveti opcije daje catalist centar

evo kliknio sam iz catalist centra da uradi update drivera

16 godina
neaktivan

Kao što je rekao zzz, tvoj HDMI na grafi nosi samo sliku, ne i zvuk. Moraš preko činčeva prebaciti zvuk sa zvučne kartice na TV.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aerendyl kaže...

Kao što je rekao zzz, tvoj HDMI na grafi nosi samo sliku, ne i zvuk. Moraš preko činčeva prebaciti zvuk sa zvučne kartice na TV.

zzz

prvi problem gdje naci nove drivere nisam uspio na update driver iz catalist centra , drugi problem kad prebacim film na drugi ekran zacrne se oba dva i moram na silu gasit kompjuter i kad sve to rijesim treba vidit zasto opet nema zvuka??

Aerendyl imam sada novu karticu ati hd4850 kupljena samo da bi hdmi prenosio zvuk al opet nece

16 godina
Aerendyl kaže...

ove novije od atijeve nose i zvuk preko hdmi

download 

Realtek ATI HDMI Audio Device Driver
16 godina
S0nic3 kaže...
Aerendyl kaže...

zzz

prvi problem gdje naci nove drivere nisam uspio na update driver iz catalist centra , drugi problem kad prebacim film na drugi ekran zacrne se oba dva i moram na silu gasit kompjuter i kad sve to rijesim treba vidit zasto opet nema zvuka??

Aerendyl imam sada novu karticu ati hd4850 kupljena samo da bi hdmi prenosio zvuk al opet nece

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

vidi uvo vidi uvo
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2009 20:11 (zzz).
16 godina
neaktivan

ne vidim nigdje za xp Realtek ATI HDMI Audio Device Driverniti vidim svoj model kartice hd4850

16 godina
neaktivan

meni nema nego jedna tu kartica realtek hd audio output nema kao na tvojoj slici dvije

16 godina

jesi instalirao najnoviji at driwer i resetirao pc ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nasao drivere radeon serija hd 4800 skidam ih pa cu instalirat onda mozemo dalje, drugi je problem zasto se zacrni ekran kad prebacim film sa 1 na drugi monitor ili kad klikam audio postavke u filmu isto se zacrni ekran tj. oba dva ekrana

16 godina
neaktivan

driveri instalirani i to oni veci od 41mb sa novim catalist centrom itdd...

sta dalje

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2009 20:31 (S0nic3).
16 godina

control panel i upali ati zvuk

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

tamo se nalazi u padajucem izborniku samo jedna kartica koja je bila i maloprije prije novih drivera realtek HD audio output ona je izabrana

16 godina
neaktivan

jedino na hardweru ima ATI Function driver for high deinition audioATI-AA01

16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ok upravo instaliram

16 godina
neaktivan
S0nic3 kaže...

ok upravo instaliram

sve instalirano ali i dalje ne ide, kad prebacim sliku od filma na drugi ekran sve se zacrni ja mislim da bi trebali napraviti dual monitora prvo rijesiti sliku pa onda zvuk

16 godina

-u CCC upali Theatar mod, clone. Kasnije ćeš se igrati s opcijama-kombinacijama. Koliko se sjećam, (malo skriveno) opcije dobijaš desnim klikom na sličicu monitora unutar panela za podešavanje.

Jesi li rješio zvuk? trebaš instalirati HDAudio dodatni audio uređaj, ako već nemaš, prije treba MS-UAA.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
ihush kaže...

-u CCC upali Theatar mod, clone. Kasnije ćeš se igrati s opcijama-kombinacijama. Koliko se sjećam, (malo skriveno) opcije dobijaš desnim klikom na sličicu monitora unutar panela za podešavanje.

Jesi li rješio zvuk? trebaš instalirati HDAudio dodatni audio uređaj, ako već nemaš, prije treba MS-UAA.

sređujem sada prvo sliku instalirao sam zadnje drivere , onda za zvuk HDMI_R162.exe i onda taj MS-UAA tj. realtek high definition audio driver r2.30 to je taj MS-UAA

idem vidjeti prvo taj theater mode da nađem

16 godina
neaktivan

nasao theater mode sta da kliknem ovdje match the source video ili scale to full screen?

ps

nakon pokusaja prebacivanja filma sa monitora na lcd opet cijeli ekran zacrni i moram na silu restart :(

uaa skinuti odavde tak oda je to 100% instalirano

http://drivers.softpedia.com/get/SOUND-CARD/OTHER-SOUNDCARDS/Microsoft-UAA-Bus-Driver-for-High-Definition-Audio.shtml

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2009 22:31 (S0nic3).
16 godina
S0nic3 kaže...
ihush kaže...

sređujem sada prvo sliku instalirao sam zadnje drivere , onda za zvuk HDMI_R162.exe i onda taj MS-UAA tj. realtek high definition audio driver r2.30 to je taj MS-UAA

realtek je driver za zvučnu (na MBO), mora biti i ATIjev HD-Audio driver. MSov, UAA je u paketu realteka, znači već instaliran.

-ovaj redosljed koji si napisao je naopako, ali recimo da je to rješeno.. ;-)

S0nic3 kaže...

nasao theater mode sta da kliknem ovdje match the source video ili scale to full screen?

-svejedno, samo vidi kako/dali radi, kad proradi, možeš isprobavati kombinacije..

edit: polako! postoji nešto što se zove HDCP, dakle prvo podesi da uopće radi... neke stvari su namjerno onemogućene. Izlanuo se -Dakle, ne pokušavati s filmom...

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2009 22:36 (ihush).
16 godina
neaktivan
ihush kaže...
S0nic3 kaže...
ihush kaže...

realtek je driver za zvučnu (na MBO), mora biti i ATIjev HD-Audio driver. MSov, UAA je u paketu realteka, znači već instaliran.

-ovaj redosljed koji si napisao je naopako, ali recimo da je to rješeno.. ;-)

S0nic3 kaže...

-svejedno, samo vidi kako/dali radi, kad proradi, možeš isprobavati kombinacije..

edit: polako! postoji nešto što se zove HDCP, dakle prvo podesi da uopće radi... neke stvari su namjerno onemogućene. Izlanuo se -Dakle, ne pokušavati s filmom...

dobro i kako da onemogucim taj HDCP )

16 godina

-koliko sam sad zaključio, slika i zvuk rade, normalno vidiš windowse...

-Za HDCP, zamišljen je tako da onemogući 'besplatne' sadržaje. Možda drugi player ili isključivanje akceleracije (ponekad pomaže).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ihush kaže...

-koliko sam sad zaključio, slika i zvuk rade, normalno vidiš windowse...

-Za HDCP, zamišljen je tako da onemogući 'besplatne' sadržaje. Možda drugi player ili isključivanje akceleracije (ponekad pomaže).

da otvara mi avi fail ali nije htio mkv koji je 1080 rezolucija ima anydvd hd mislim da ce on pomoci, e sada dalje znaci ovara divx u malom monitoru nije full ekran an tv-u odmah otovri lijepo full ekran ali nema titla ni zvuka samo film

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice