Spajanje laptopa sa tv-om

poruka: 9
|
čitano: 5.166
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Dakle spajam laptop Acer eMachines e525 sa tvom od 105 cm, isprva je na tvu bio samo crn ekran, ali nakon sto sam smanjio rezoluciju radio je dobrih 15 sec ( slika je losa) sad moje pitanje jest : jel problem do laptopa i velicine ekrana ili je nesto drugo?

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

Probaj namjestiti, tamo gdje ti je PC, HDMI, SCART...

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: Spajanje laptopa sa tv-om
ahmedy kaže...

Dakle spajam laptop Acer eMachines e525 sa tvom od 105 cm, isprva je na tvu bio samo crn ekran, ali nakon sto sam smanjio rezoluciju radio je dobrih 15 sec ( slika je losa) sad moje pitanje jest : jel problem do laptopa i velicine ekrana ili je nesto drugo?

postavke tv-a:Source<HDMI,VGA(odaberi onaj input na koji je spojen lap),p.s. klikni ''microsoft'' i tipku P i prebaci na ''projector only''

Nema 'leba bez motike,okopavam narkotike :)///Svi smo mi Mentalist///
14 godina
neaktivan

Mogu reci da sam dosao do nekog rjesenja.... dakle kad spustim ekran na laptopu prebaci mi na tv... jel mogu namjestit nekako da bude na oba?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

microsoft tipka + tipka P i odaberi ''duplicate''

Nema 'leba bez motike,okopavam narkotike :)///Svi smo mi Mentalist///
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

microsoft tipka + tipka P i odaberi ''duplicate''

Puno hvala sad sve radi....

12 godina
neaktivan

a kako do tona preko tv-a,jer kad uspijem spojit sve ,pojavi se slika i na tv-u ali nema tona :D

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ema94 kaže...

a kako do tona preko tv-a,jer kad uspijem spojit sve ,pojavi se slika i na tv-u ali nema tona :D

ovako,postoji vise nacina spajanja laptopa,vjerujem da koristis VGA jer nema zvuka,to se rijesi kupnjom audio kabla,sad ovisi da li tv ima audio IN(ne OUT nego IN) te vidis koji je konektor u pitanju...(moze bit jack 3.5,2rca i sl.)

Spale su nam gaće,zagrizli smo udice,glave nam u pijesku,nezaštićene guzice....
8 godina
neaktivan

Pozdrav svima nova sam na forumu pa oprostite ako ima gresaka tek se ucim. Evo ovako imam problem spajanja laptopa sa tv-om preko kabela sad ja neznam tocno kako se on zove ali znam da je jedan kraj hdmi a drugi vg( na laptopu nema izlaz za hdmi).  Probala sam spojiti nema nikakvog znaka ni na laptopu ni na tv-u.Tu po forumu sam gledala neke stvari i pokusavala al bez uspjeha. Ako netko mozda zna u cemu je problem da mi napiše. Laptop je stariji Acer travelmate 5744 a televizija je plazma LG 42CS460. Hvala unaprijed na odgovorima

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice