RX 480 trzanje u igrici

poruka: 15
|
čitano: 2.039
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
RX 480 trzanje u igrici

Lijep pozdrav svima, evo pokušao sam odgovor dobiti jučer u temi, ali ništa od toga... Stvar je sljedeća, kad igram FIFU 16 igrica trza na istim postavkama na kojima je njena prethodnica (GIGABYTE R9 270X GDDR5 2GB OC) igru vrtila kao od šale, nigdje nije bilo trzanja. Ovu grafičku sam kupio logično da bih mogao igrati jače igrice koje nadolaze, a vidim da u FIFI 16 trza... Može pomoć kako riješiti to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RX 480 trzanje u igrici

Instaliraj najnovije drivere ako nisi - Driveri

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: RX 480 trzanje u igrici
boxer kaže...

Instaliraj najnovije drivere ako nisi - Driveri

Jesam već, nekoliko puta, ali i dalje trza... 

10 godina
Pogledaj temperaturu gpu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
pqweasdyxc kaže...
Pogledaj temperaturu gpu.

Kad ne igram 40-41, kad igram 80-81.

14 godina
playjob kaže...

Lijep pozdrav svima

Da li postoji problem i na ostalim igrama koje igraš?

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
14 godina
RX 480 trzanje u igrici

FIFA ima problema s nekim serijama kartica. Meni isto s ATI karticom nije radila kako treba nego dolazi do tzv. microstutteringa. Jedno vrijeme je u settingsima igre bila opcija koju si mogao uključiti, ako imaš microstuttering. Druga solucija je uključite triple buffering putem d3do overridera. Ako ništa od toga ne pomogne onda jedimo možeš isprobavati razne verzije drivera, ali teško da ćeš išta postići.

Ili zasad odustani od FIFE. 17-ica prelazi na Frostbite engine pa možda riješe takve gluposti koje su krasile FIFU dosad.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Valentin17 kaže...
playjob kaže...

Lijep pozdrav svima

Da li postoji problem i na ostalim igrama koje igraš?

Samo na fifi, ostale igre idu lagano, Fallout 4 mi na ultra trza a na high k'o po loju ide, GTA V sve na najjače i nigdje ni najmanje ne zatrza, dok je prošla grafa trzala na mediumu u središtu grada.

Hexfire kaže...

FIFA ima problema s nekim serijama kartica. Meni isto s ATI karticom nije radila kako treba nego dolazi do tzv. microstutteringa. Jedno vrijeme je u settingsima igre bila opcija koju si mogao uključiti, ako imaš microstuttering. Druga solucija je uključite triple buffering putem d3do overridera. Ako ništa od toga ne pomogne onda jedimo možeš isprobavati razne verzije drivera, ali teško da ćeš išta postići.

Ili zasad odustani od FIFE. 17-ica prelazi na Frostbite engine pa možda riješe takve gluposti koje su krasile FIFU dosad.

Hexfire hvala ti od srca za ovaj komentar! Već sam se, da prostite, k'o grlica prosro, dam toliko love za tu grafulju a na FIFI mi trza... Može se igrati ali se taj microstuttering primijeti, još ako si perfekcionist kao ja, poludiš i na tome... Hvala ti stvarno za ovo! 

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2016 17:27 (playjob).
14 godina
playjob kaže...
 k'o grlica prosro

Zašto??? LOL. Kartica je nova, garanciju vjerojatno ima (ako nema, sam si si kriv), značu u najgorem slučaju reklamiraš i uzmeš "pošteni" model.

Moje pitanje je bilo ciljano i ovo što ti je napisao kolega u postu iznad sam ti mislio napisati i ja, samo sam prije postavio određeno pitanje

kako bih ti mogao adekvatno pomoći jer ako šteka u više igara, onda je problem kartica, ako šteka u jednoj ili dvije igre, to se lako pripiše

novom modelu kartice čiji driveri nisu prilagođeni određenim igrama, a i same igre nisu prilagođene tim karticama jer pravi modeli

RX 480 još nisu izašli i stvarno mi nije jasno zašto bi netko kupovao ovu vruću i bučnu "pećnicu".

ps. osobno bih na tvome mjestu molio Boga da kartica odapne, pa da si to zamjeniš za nereferenti model. NHF.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2016 16:50 (Valentin17).
11 godina
Valentin17 kaže...
playjob kaže...
 k'o grlica prosro

Zašto??? LOL. Kartica je nova, garanciju vjerojatno ima (ako nema, sam si si kriv), značu u najgorem slučaju reklamiraš i uzmeš "pošteni" model.

Moje pitanje je bilo ciljano i ovo što ti je napisao kolega u postu iznad sam ti mislio napisati i ja, samo sam prije postavio određeno pitanje

kako bih ti mogao adekvatno pomoći jer ako šteka u više igara, onda je problem kartica, ako šteka u jednoj ili dvije igre, to se lako pripiše

novom modelu kartice čiji driveri nisu prilagođeni određenim igrama, a i same igre nisu prilagođene tim karticama jer pravi modeli

RX 480 još nisu izašli i stvarno mi nije jasno zašto bi netko kupovao ovu vruću i bučnu "pećnicu".

Imam garanciju, sve čuvam. Strah me jer nema više te grafičke
Pa koliko vidim i čujem nije bučna!??

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2016 17:29 (playjob).
14 godina
playjob kaže...

Imam garanciju, sve čuvam. Strah me jer nema više te grafičke na stanju u Uzi Shopu...

Dolaze kud i kamo bolji modeli od tvoga, to je referentno sra... koje se grije kao peć, pravi XFX model

se bude vrtio vjerojatno ispod 70*C, dok tvoj bude vjerojatno dostizao i 90*C kad vani bude pakao.

Po meni je pogreška kupovati takav model kad izlazi uskoro Sapphire Nitro model koji od sada bude imao

3 godine garancije, backplate, veće taktove i najvažnije hladnjak koji je nebo i zemlja prema referentnom koji ti imaš.

Govorim ti za ozbiljno, moli Boga da ti to crkne da dobiješ u zamjeni jači, hladniji i kvalitetniji model.

Trebao si pričekati nereferentne modele.

ps. isto tako sumnjam da Phenom kojega imaš može iskoristiti kako treba karticu koju imaš, ako je opteretiš nekim

novijim i jačim i5 procesorom, grijati će se još i više nego sada.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2016 17:04 (Valentin17).
11 godina
Valentin17 kaže...
playjob kaže...

Imam garanciju, sve čuvam. Strah me jer nema više te grafičke na stanju u Uzi Shopu...

Dolaze kud i kamo bolji modeli od tvoga, to je referentno sra... koje se grije kao peć, pravi XFX model

se bude vrtio vjerojatno ispod 70*C, dok tvoj bude vjerojatno dostizao i 90*C kad vani bude pakao.

Po meni je pogreška kupovati takav model kad izlazi uskoro Sapphire Nitro model koji od sada bude imao

3 godine garancije, backplate, veće taktove i najvažnije hladnjak koji je nebo i zemlja prema referentnom koji ti imaš.

Govorim ti za ozbiljno, moli Boga da ti to crkne da dobiješ u zamjeni jači, hladniji i kvalitetniji model.

Trebao si pričekati nereferentne modele.

Da sam znao, vjeruj mi pričekao bih... J**** si mater sad zbog ovog...

14 godina
playjob kaže...

Jel ovako izgleda kartica?

11 godina
Valentin17 kaže...
playjob kaže...

Jel ovako izgleda kartica?

Nažalost

14 godina
playjob kaže...

Nažalost

A to sam i mislio, zaletio si se, sad je gotovo.

Trebao si čekati ovo, slike na linku govore dovoljno.

http://videocardz.com/62101/more-pictures-of-custom-radeon-rx-480-graphics-cards-emerge

Hladnije, tiše, kvalitetnije, može se OCati i izvući dodatne performanse, to su nereferentni modeli,

imaju podršku da na niskim opterećenjima ventilatori stoje na mjestu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2016 17:13 (Valentin17).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice