Kao sto i sam naslov kaze ima problem sa Realtekom koji mi ne detektira slušalice. Sve je bilo u redu do prije par dana kad je poceo zezat i slušalice su radile na samo 2 usb utora od njih 10, trenutno neradi ni na jednom!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa tocno si mogo malo bolje opisat problem, koje su slusalice, koji je os, koji su driveri...
probaj reinstalirat drivere.
Slušalice: Genius HS 03U
Driveri su vec reinstalirani, stavljeni su zadnji novi.
Zar nitko nece pomoc?!
Zar nitko nece pomoc?!
Koliko sam ja tebe shvatio to su USB slušalice? Vjerojatno ti ne prebaci da je to default output, s obzirom da ih vidi kao drugu zvučnu. To možeš ručno napraviti u audio mixeru, options, properties, pa tamo izabereš, ovisno kako ih već vidi. Mogao si malo pobliže objasnit ponašanje, tipa vide li se u device manageru i sl.
Ajde molim vas nek mi neko pomogne stavrno mi je hitno!!!??
A ostale stvari rade na tim USB-ovima? Jel radi kod frenda?
Svi usbei rade samo za slusalice ne, a kod frenda radi ali doma koda nis nisam upalio?!
Koliko sam ja tebe shvatio to su USB slušalice? Vjerojatno ti ne prebaci da je to default output, s obzirom da ih vidi kao drugu zvučnu. To možeš ručno napraviti u audio mixeru, options, properties, pa tamo izabereš, ovisno kako ih već vidi. Mogao si malo pobliže objasnit ponašanje, tipa vide li se u device manageru i sl.
Kakvo je vrijeme došlo, moram sam sebe citirati. Vidiš li ih u device manageru? Ako da, vidiš li ih u properties-u od mixera?
Ne vidim ih nigdje, malo poblize objasni di i sta?
Evo ja sam novi na forum i imam slican problem takoder mi ne detektira zvuk odnosno kao da nisam ukljucio slusalice i jos jedna problem takoder, znaci fraps mi ne snima zvuk a sve je stavljeno kvacica na record sound i to!?
Meni nije pomoglo, nije bio win def ali opet nista ni kad sam to stavio?
Jel full verzija frapsa ili trial? Možda neće ako je probna? Jesi namjestio sve dobro u frapsu? Ono koji izlaz za zvuk i to.
Sve je namjesteno, mislim da je problem u relateku a ne u frapsu.