Ram Memorija Neradi / Pokvarena ?

poruka: 3
|
čitano: 2.970
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Pozdrav,

novi sam na forumu i trebam pomoc...

Prije mi je na windowsima pokazivalo da imam 512mb Ram memoriju, nakon sto sam stavio nove windowse (iste 32bit  ,XP)
naisao sam na problem prilikom igranja pokazivalo mi se virtual memory da je fali.

Pogledao sam i vidim fali mi 256MB ram memorije....

Na internetu sam gledao sve i svasta pokusavao ali mi nista nije pomoglo , Do Graficke Kartice nije problem jer radi na drugom racunaru  unaci nije integrirana na maticnoj ploci....

Slotove sam cistio na maticnoj Da naglasim da imam samo jedan keks rama od 512mb , znaci jedan slot samo koristim na istom je slotu ram kao sto je i prije bio ali pokusavao sam mjenjat ram iz slota u slot al opet isto

Uradio sam test s MemTestom 86+ na slikama se mogu viditi neke greske ali te se greske vide samo kad ja izaberem:
- Pritisnem tipku"C" Configuration
-Pritisnem tipku "3" Memory Sizing
-Pritisnem tipku "2" Bios - ALL
= I onda dobijem errore a kad ostavim sam MemTest 86+ da radi nenadje nista...

Ram memoriju nemogu testirati u drugom racunaru jer nemam nigdje u okolini da uradim... A previse mi je skupo ulagat u ovaj stari racunar jer uskoro namjeravam kupovati novi, ali mi je sad ovaj problem stvorio problem kod projekta u Adobe After Effects.,,,,

Video 1 (Cpu-z):

Video 2 (MemTest 86+):

Video 3 (Bios + MemTest86+):

<<SLIKE>>

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 2:30 (GamerFromBiH).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Neznam kako da ti pomognem ali probaj stavit windows 7 64bit ako je moguce jer ona cita do 4gb rama bez problema a mozda ti maticna nemoze podnjet vise od 256mb i proc neznam!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Radila je memorija prije 512mb.

i daj prvo procitaj sve i molim te ako se nerazumis nemoj nista pisat jer windows 32bitni podrzava do 3,5GB a ja imam samo 512mb ...

DAJ MOLIM POMOZITE I NEMOJTE GLUPE ODGOVORE PISAT

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice