Ovako, frend mi ima jedan Compaq Presario F730US...na laptopu je trenutno sedmica, i sve je super radilo do prije par dana, od kad vise nemogu stupiti u konakta sa WiFi mrezom...dakle on ima i jedan prekidac za paljenje i gasenje WiFi-a...no di ga got ja stisnem on je iskljucen i neda se ukljuciti....sta da radim?? nema garancije
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znaći prekidač više neradi, tj. pokvario se? Pa možeš nositi u servis da ti to zamjene, ali pošto nemaš garanciju, znaš da će ti nešta naplatiti. Ili možda će ti jeftinije izaći da kupiš WI-FI karticu koja se umetne u laptop.
Ovako, frend mi ima jedan Compaq Presario F730US...na laptopu je trenutno sedmica, i sve je super radilo do prije par dana, od kad vise nemogu stupiti u konakta sa WiFi mrezom...dakle on ima i jedan prekidac za paljenje i gasenje WiFi-a...no di ga got ja stisnem on je iskljucen i neda se ukljuciti....sta da radim?? nema garancije
Pokušaj uključiti karticu iz Device Managera.
Funkcijska tipka (Fn) + neka od F tipki (na kojoj je naslikana antenica).
Kod mene na laptopu je to Fn + F1.
Ja mogu palit/gasit mrežnu putem prekidača i tako.
Znaći prekidač više neradi, tj. pokvario se? Pa možeš nositi u servis da ti to zamjene, ali pošto nemaš garanciju, znaš da će ti nešta naplatiti. Ili možda će ti jeftinije izaći da kupiš WI-FI karticu koja se umetne u laptop.
al, gle, malo cu mozda smijesno zvucat, al neznam kako da ti gazem, taj prekidac je inaci znao biti i ugasen, a wifi bi radio, sto znaci da on nema direktan pristup hardwarewu neko je valjda preko nekog software-a...jer recimo, on je znao biti na off( uglavnom, nepostoji on/off, nego je lijeva strana off a desna on ) i nebi radio, medjutim kad bi ga upalio WIFI bi radio sve dok nisam prekidac stavio na on pa opet na off da se ugasii!!!....nadam se da si me skuzio...e,sad..ja sam reinstaliravao i drivere od chipseta i networka i flasha-o sam BIOS...sve sam probao osim format diska...
Funkcijska tipka (Fn) + neka od F tipki (na kojoj je naslikana antenica).
Kod mene na laptopu je to Fn + F1.
Ja mogu palit/gasit mrežnu putem prekidača i tako.
nema toga kod mene.......
Instaliraj Everest pa nam reci točnu koju katricu imaš da ti nađemo drivere pa da pokušaš ih opet staviti.
Instaliraj Everest pa nam reci točnu koju katricu imaš da ti nađemo drivere pa da pokušaš ih opet staviti.
ma isao sam ja na njihovu satranicu i tamo unesao product number od laptopa i skinuo bas za njega drivere...al nista...on uopce ne prepoznaje WiFi...kuis?? kako da instaliram drivere za nesto sto nije ukopacno u njega...u tome je stvar...
Imaš Wi-Fi u device manageru?
Imaš Wi-Fi u device manageru?
nope
Ako ga nema u D.Manageru, onda je vjerojatno crklo :D
Ako ga nema u D.Manageru, onda je vjerojatno crklo :D
...idem probat reinstalirat OS...
Jup, izgleda da je otišlo :(
Aj prije reinstaliranja probaj još ovo:
Možda nema uopće veze, al vrijedi probati jer veoma kratko traje...
Znači, ne znam gdje si sve bio i šta si sve radio, ali možda ti se pokušava spojiti na neki ruter koji je dosta udaljen od tvog laptopa pa je zbog toga nemoguće (to je bio kod mene slučaj).
E sad, dal znaš sam promijeniti rutere na koje će se spajati i postaviti prioritete? Probaj to prvo napravit...
Čas posla, a možda pomogne :)
EDIT: da napomenem, meni isto nije radila "antena"...