Problem sa monitorom Samsung P2270HD

poruka: 6
|
čitano: 2.638
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Monitor je novi, radi sve super osim jedne stvari koju ne mogu objasniti.....

Komp je spojen preko DVI kabla na njega i kada ugasim komp monitor ide u "stand by" mod recimo.....i ugasi se, ali nakon nekog vremena opet se upali sam od sebe kao da trazi nesto, i nakon par sekundi opet se ugasi....i tako opet i opet i opet...

Promjenio sam Firmware

Ugasio alarme

Ugasio Sleep Time

Problem i dalje postojan!

Da li netko ima slican problem? Molim za pomoc!?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa monitorom Samsung P2270HD
Kako mislis upali se?

Sto bude?
In Control
15 godina
neaktivan

Upali se sam od sebe i pise no signal na ekranu i nakon par sekundi se ugasi. Sve sam od sebe......

i opet nakon nekog vremena se upali i ugasi....znaci monitor je u stand by i racunalo koje je spojeno preko DVI kabla je ugaseno....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa monitorom Samsung P2270HD
ne znam... jesi siguran da su svi sarafai na DVI konektoru dobro zavrnjeni? to mi jedino pada na pamet...
In Control
15 godina
neaktivan

Jesu....ma sve je ok....evo imam frenda koji ima isti taj slucaj na modelu T200HD identicno sve......i rekao mi je da ga gasim na daljinski kad ugasim komp.

Prije sam imao LG monitor i kad sam ugasio komp monitor nikad nisam dirao, uvijek je ostao u stand by i cekao da upalim komp. Ali ovaj Samsung u tom stand byu se sam upali bez razloga, i ugasi odmah nakon par sekundi.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

gdje si našao novi firmware tražim na samsungovim stranicama, ali nema.. možeš dat link?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice