Problem sa kompom

poruka: 6
|
čitano: 966
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Problem sa kompom

eh imam jedan komp koji se ne pali... kad sam ga prvi put donija kad bi stisnua tipku za paljenje, upalia bi se ventilator od napajanja i onda ugasija.

kasnije niti to.... stavija sam novo napajanje.. i opet nece... nema zivota... staro napajanje sam provjerija na drugom kompu i radi....

stavija sam novu matičnu ploču....i novo napajanje i opet neradi.... sta mu moze bit???

hitan odgovor hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem sa kompom

jel iko ima bar neku ideju....

16 godina

Plač.. help....

17 godina
neaktivan

A procesor i grafičku si zadržao s prve matične ploče? Možda je tome problem.

16 godina
neaktivan

Rista, ajde se malo poigraj. Rastavi sve komponente i ponovo ih složi s time da kontakte na grafi i memorij očistiš gumicom za brisanje olovke. Onda to sve složi i makni onaj utikač sa matične ploče koji ti povezuje nju i gumb za paljenje kompa. Moguće da ti je negdje u njemu šlus. Dakle nemoj spajati taj kablić na matičnu i kresni ga na taj način da ta 2 pina na matičnoj za paljenje spojiš odvijačem ili nečim metalnim što provodi struju, pa ćeš vidjeti što se dalje događa.

Hoky
16 godina
Problem sa kompom

stari igram se 2 ure.... sve sam izminja.... nakraju sam stavija drugi procesor, jace napajanje i drugu matičnu ploču...i upalilo... moga sam ga ciloga prominit.... ludost...

nema sta nisam minja... i mislija sam da je do kontakta od kućišta al nije... radi kad stavim matičnu i napajanje sa mog kompa.... isto tako kad sam prominija procesor i matičnu i ostavija napajanje nije palilo,al kad sam stavija drugo napajanje onda je upalilo... staro napajanje sam isprova na svoj komp i zavrtilo je bez problema????? kako neznam??? kompjuter je sj...ban do jaja recu liku da ga baci u smeće... srića ne plača me po uri inace bi mi bija duzan 5000 kn....

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice