Problem s katanom III

poruka: 68
|
čitano: 5.247
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Problem s katanom III
godo kaže...
U slučaju regulacije potenciometrom, 3 pina su dovoljno.
Rex, temperature su ti ok, instaliraj cpu hardware monitor i vidjeti ćeš da ti je core temp manje od cputin

spojio sam na svoj potenciometar, jest da sam morao malo plastike odsjeći, ali radi, sada se vrti na max okretajima

nego još jedno pitanje temperatura u idle-u je oko 50°C, jeli to normalno? jučer sam probao OCCT test (sa onako malim okretajima) i uredno je prošao sat vremena, bez grešaka

počinjem sumnjati i na senzore jer temperature u loadu znaju i do 70, a hladnjak je na dodir mlak, ne čini se da je tako vruč

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
16 godina
moderator

EDIT...nisam vidio da ima stranica 3...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 21:38 (XXX-Man).
17 godina
Problem s katanom III

evo digao sam fsb i postigao 3,2 ghz,  napravio sam linpack test i evo rezultata, temperatura nije prelazila 66°C, jedino me malo brinu ovi skokovi i padovi, jeli to u redu?

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

evo digao sam fsb i postigao 3,2 ghz,  napravio sam linpack test i evo rezultata, temperatura nije prelazila 66°C, jedino me malo brinu ovi skokovi i padovi, jeli to u redu?

Da, normalno je.

Every time two people have sex, an angel gets a boner
16 godina
neaktivan
rambox kaže...
joze kaže...

nešto si krivo napravia.. meni s 300 rpm vrti oko 30 C (ljeto). Provaj ponovo sve napravit s time da staviš malo paste na sredinu i nekom karticom razmažeš po cijelom procesoru

Katana 3 tj njezin ventilator ti se okrece na 300 okretaja i temperatura ti je 30 za Core pretpostavljam.Nevinašce U kojim to uvjetima ti drziš taj komp, nekaj tu ne štima jel ti soba klimatizirana i kolka ti je temperatura u prostoru te kolki ti je napon na procesoru zapravo. Evo kak je kod mene situacija vidiš na fotki dole, u sobi nema klime i temperatura u prostoru je 26 sad trenutno. Na kucištu su odozada i naprijed po jedan 12cm ventilator znaci protok zraka kroz komp je kak treba bit. Hm da se kod tebe Katana 3 vrti na samo 300 okretaja, i da su takve temperature vrlo tesko kad vidiš da se kod mene vrti na 1650 okretaja Level 6 u Bios. Baš me zanima napon tvog proca, jer razlika od 1300 okretaja i takve temperature kod tebe je nevjerojatna nekaj tu ne štima debelo.SmijehCool

http://gtabalkan.com
15 godina
neaktivan
Problem s katanom III

recimo  meni su temperature niže od očekivanih ali prilikom igranja danas ( malo je hladnije) mi se ugasio nakon nekih 45 min.  , u čemu je problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
REX500 kaže...

recimo  meni su temperature niže od očekivanih ali prilikom igranja danas ( malo je hladnije) mi se ugasio nakon nekih 45 min.  , u čemu je problem

Kakva ti je to šifra sastrane? Cool

Stisni HVALA nije teško.
15 godina
neaktivan
Problem s katanom III

ne S***I!

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice