Problem s katanom III

poruka: 68
|
čitano: 5.247
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem s katanom III

ne, mali dio 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s katanom III

nešto si krivo napravia.. meni s 300 rpm vrti oko 30 C (ljeto). Provaj ponovo sve napravit s time da staviš malo paste na sredinu i nekom karticom razmažeš po cijelom procesoru

http://gtabalkan.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 18:24 (joze).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s katanom III

možda je problem u cooleru

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s katanom III

Dam se kladiti da nije u procesoru, ti si nesto krivo (po)stavio

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s katanom III

on sjedi gore kako treba oba dvije kukice su zakopčane , i ne mrda se8 pleše) nije u tome problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s katanom III

Dam se kladit da je pasta postala izolator. Pola kruga  oko procesora i još točkicu u sredinu.LOL. To je previše paste. Stavi se zrno riže na sredinu i lipo razmaže na tanki sloj, istu stvar ponoviti na bazi hladnjaka i to je to.

I'll be back
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s katanom III

ja sam je obrisao , ali i da je nema temp. nebi trebala biti tako visoka

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s katanom III
REX500 kaže...

ja sam je obrisao , ali i da je nema temp. nebi trebala biti tako visoka

Kad paste nema onda kontaktna površina između baze hladnjaka i CPU-a nije ravna, a to ti znači drastično veče temperature. Pasta se ne stavlja jedino ako su CPU i Baza lopani do savršenstva. Također previše paste i dobiješ jedan dobar toplinski izolator što opet znači drastićno veče temperature.

I'll be back
15 godina
neaktivan
Problem s katanom III

dobro , staviti ću malo paste na sredinu , pa se javim

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s katanom III

nikaj sve isto , makar ne vjerujem da je temp. tolika jer kada sam popipao proc. bio je hladan kao i hladnjak

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
joze kaže...

nešto si krivo napravia.. meni s 300 rpm vrti oko 30 C (ljeto). Provaj ponovo sve napravit s time da staviš malo paste na sredinu i nekom karticom razmažeš po cijelom procesoru

Katana 3 tj njezin ventilator ti se okrece na 300 okretaja i temperatura ti je 30 za Core pretpostavljam.Nevinašce U kojim to uvjetima ti drziš taj komp, nekaj tu ne štima jel ti soba klimatizirana i kolka ti je temperatura u prostoru te kolki ti je napon na procesoru zapravo. Evo kak je kod mene situacija vidiš na fotki dole, u sobi nema klime i temperatura u prostoru je 26 sad trenutno. Na kucištu su odozada i naprijed po jedan 12cm ventilator znaci protok zraka kroz komp je kak treba bit. Hm da se kod tebe Katana 3 vrti na samo 300 okretaja, i da su takve temperature vrlo tesko kad vidiš da se kod mene vrti na 1650 okretaja Level 6 u Bios. Baš me zanima napon tvog proca, jer razlika od 1300 okretaja i takve temperature kod tebe je nevjerojatna nekaj tu ne štima debelo.SmijehCool

15 godina
neaktivan
Problem s katanom III

sad je temp. na 52-53 stupnjeva 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s katanom III

pogledao sam na everestu , i menije na 33 oba dva core1 i 2 , ali na speecy-u mi kaže da je na 52 , a na core temp. na također 53

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s katanom III

Jesi li dobro skinuo staru pastu sa baze hladnjaka i samog procesora?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
REX500 kaže...

pogledao sam na everestu , i menije na 33 oba dva core1 i 2 , ali na speecy-u mi kaže da je na 52 , a na core temp. na također 53

Možda je 53°c do max temperature na kojoj se procesor gasi, jer core temp se da podesiti da i tako kaže.

I'll be back
15 godina
protjeran
Problem s katanom III

Možda stvarno hladnjak ne valja.

Stisni HVALA nije teško.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s katanom III

jesam očito je dobro

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Johnny Jump kaže...

Možda stvarno hladnjak ne valja.

Je kak da ne hladnjak ne valja, ak je popipal dole nisko toplovodne cijevi na hladnjaku i nije vruce onda se zna ko laže.Nevinašce Senzori na procu vjerojatno Brisbane jezgra kod tog AMD proca di je takvih situacija bilo kolko hoceš. Ali zato postoji prst pa se proba sam hladnjak pod uvjetom da je sam hladnjak dobro i pravilno montiran na proc.NevinašceCool

15 godina
neaktivan
Problem s katanom III

sad radi igram bfbc2 i radi dok igram mi je temp. 44 core 2 a jedan 40

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Problem s katanom III

evo ja i dalje imam problema sa svojom Katanom, imam Intelovu DP35DP matičnu i nemogu nikako kontrolirati brzinu vrtnje ventilatora na Katani, ne ide preko 265-270 rpm, nemogu kontrolirati iz BIOS-a, nemogu softverski, spojio bih taj vent na molex, ali on ima 4-pinski konektor, što da radim?

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

evo ja i dalje imam problema sa svojom Katanom, imam Intelovu DP35DP matičnu i nemogu nikako kontrolirati brzinu vrtnje ventilatora na Katani, ne ide preko 265-270 rpm, nemogu kontrolirati iz BIOS-a, nemogu softverski, spojio bih taj vent na molex, ali on ima 4-pinski konektor, što da radim?

Jesi li spojio na 4pin fan konektor na maticnoj?

17 godina
AA-d00d kaže...
mind_challenge kaže...

Jesi li spojio na 4pin fan konektor na maticnoj?

pa je spojen na taj konektor, nemam ga kako spojit drugacije...

17 godina
neaktivan
Problem s katanom III

A neznam onda, ako ti maticna nema automatsku regulaciju ventilatora onda jbs i takvu maticnu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AA-d00d kaže...

A neznam onda, ako ti maticna nema automatsku regulaciju ventilatora onda jbs i takvu maticnu.

čisto za informaciju imala je prije ove nove nadogradnje BIOS-a, da sam ja kupovao nikad nebih uzeo intelovu matičnu , pogotovo ne ovu

17 godina
neaktivan
Problem s katanom III

A da stavis onda stari BIOS natrag?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AA-d00d kaže...

A da stavis onda stari BIOS natrag?

nema ga za skinuti, maknuli su ga sa stranice, googlao sam i nemogu ga naći jer to nije baš poznata i popularna ploča

17 godina
neaktivan
Problem s katanom III

A onda ili nova maticna ili kupi potenciometar i ovisno sta radis sam podesis brzinu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AA-d00d kaže...

A onda ili nova maticna ili kupi potenciometar i ovisno sta radis sam podesis brzinu.

kad smo kod potenciometara, imam vec jednog, ali je on isto 3 pin, postoje li 4 pinski?

17 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
AA-d00d kaže...

kad smo kod potenciometara, imam vec jednog, ali je on isto 3 pin, postoje li 4 pinski?

Uf e te finese sad neznam =/

15 godina
neaktivan
Problem s katanom III
U slučaju regulacije potenciometrom, 3 pina su dovoljno.
Rex, temperature su ti ok, instaliraj cpu hardware monitor i vidjeti ćeš da ti je core temp manje od cputin
Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice