Problem sa grafickom vjerujem

poruka: 20
|
čitano: 2.356
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

zna mi se dogodit da kad igram igru ekran jednostavno ugasi tj. komp normalno radi i sve, al ekran nikaj neprikazuje samo se u jednom trenutku ugasi a provjerio sam 10 puta sve je uredno spojeno i to samo kad igram igre(evo igrao sam empire kad mi se prvi put desilo) i onda ga moram pustit neko vrijeme i onda ponovo upalit i sve radi inace imam radeon 4890 1 gb i temp. za vrijeme igranja je bila oko 58 stupnjeva i to mi se dost cesto dešava al uvijek kad upalim igru igram neko vrijeme i bam, pomoc plz

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa grafickom vjerujem

Koja ti je temperatura procesora?

I da li ti je računalo očišćeno od prašine iznutra?

16 godina
neaktivan

Čime gledaš temperaturu? Probaj sa everestom vidjeti. Zavrdi 3D Mark test pa vidi dali ćete izbaciti ili ne. Možda biti da se slika ugasi zbog prevelike temperature, možda grafa nevalja pri jačim opterečenjima ili driveri zezaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

dok nis neigram 67 stupnjeva i relativno je cist i zaboravio sam napomenut da ekran radi i sve samo neprikazuje sliku tj. onak se po njemu vrti dvi-vga po ekranu ko kad komp nije upaljen

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

gledam everestom i tako on kaze, a je moguce da su driveri jer sam prije imo nvidiju i sam prije ugradnje ove grafe sve nvidiine drivere pobrisal i ce pomoc formatiranje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Najvjerovatnije se to radi o pregrijavanju. Odi u Catalyst Control Center, pa se prebaci na Overdrive, pa onda postavi na 100% Manual Fan Control.

lol, lol, lol
16 godina
neaktivan

Dok nis neigras 70 stupnjeva! Omg to je stvarno ogromno. Obaveno postavi ventilatore da pušu na najvećoj brzini!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iz mojeg osobnog iskustva mislim da ti monitor odlazi u vjecna lovista, ali svejedno probaj prvo promijeniti drivere i kablove.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e pa stavio sam na 100% i grafička je se vrtila na 58 stupnjeva a kolko se sjecam stara nvidia se nije bunila na 84 stupnjevaSmijeh

16 godina
neaktivan

nisi kablovi jer radi normalno dok neigram nes dulje vrijeme a drivere bum promjenil

16 godina
neaktivan

stavim na 100% i kaze da mi se vrti samo na 41%

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni se isto desavalo pretisnem alt+tab izadjm iz igre i slika se vrati posle samo opet dignem igru i nastavim.Na visti mi bacao gresku Driver Stopped Responding ili tako nesto a grafa se nije preterano grejala.A da samo u crysisu mi se ovo desavalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

empire je graficki zahtjevan skoro ko crysis pogotovo kad sam sve na highest stavil bum formatiral pa sve isponova izgleda da se nvidijini driveri zajebavaju il opet ati

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako želiš formatiraj disk i stavi nove drivere pa da vidimo šta će biti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ponovno pitam kolika ti je temperatura procesora pogledaj sa Everestom. Grafička ti je vruća li nisam pročitao koju imaš i to bi pomoglo kada bi napisao...

I zašto bi trebao formatirati disk -> što povlači instalaciju Windowsa za sobom ako mu se grafa pregrijava?

To nema veze sa zdravom pameti drivere može instalirat i bez formatiranja diska!!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2009 18:13 (Seky).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da nisi možda nedavno klokao grafu?Neodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nisam ju dirao a sumnjam da je problem u temperaturi jer je kad se vrti igra 56-58 stupnjeva  a proc je 57 stupnjeva jer prije kad mi se pregrijala grafa cijeli komp se resetirao sada se samo ukran zgasi a igra se nastavi vrtit normalno ekran zgleda ko kad je upaljen a nije komp upaljen

16 godina

da nije do monitora, ja sam imao jedan i nakon 15 min mi se ugasio i onda bi ga morao istekat iz struje, pustiti malo i opet ustekat i onda bi radio, al samo 15 min.....probao sam deinstalirat windowse (naravno, nazahebavao sam se dok sam ih digao, jer se monitor gasio)...i nis...oso u servis i priznali kvar pod garanciju...i to je to...dosao mi je novi i radi savrseno!

01010100 01001001 01001111

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Seky kaže...

Ponovno pitam kolika ti je temperatura procesora pogledaj sa Everestom. Grafička ti je vruća li nisam pročitao koju imaš i to bi pomoglo kada bi napisao...

I zašto bi trebao formatirati disk -> što povlači instalaciju Windowsa za sobom ako mu se grafa pregrijava?

To nema veze sa zdravom pameti drivere može instalirat i bez formatiranja diska!!!

Pa naravno da može. Ali kaže da želi formatirati disk zbog drivera, ja mu kažem neka slobodno to napravi. Šta ću ga ja sada sprečavati?

16 godina
neaktivan
Probaj reinstalirati NAJNOVIJI driever, meni izgleda da je to zbog njega
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice