Pozdrav svima na forumu!
Imam jedan problem koji strasno frustrira.
Naime, kupio sam novi monitor prije par dana - Samsungov SyncMaster 2333HD te uz njega Gainwardovu GeForsicu 250 GTS posto mi je stara graficka bila jos serija 7. Monitor, koji je full HD naravno, mi ne prikazuje ispravno native rezuluciju 1920x1080 - odnosno, ne prikazuje ju ispravno svaki put kada to zelim.
Primjer - ukljucim PC, dignu mi se windowsi (xp) i postavljena mi je nekakva random rezolucija, uglavnom 1680x1050 iako sam prosli put radio u windowsima u native rezi. Onda prebacim na native rezu i ne prikazje se ispravno tj. ''shrinka'' mi ju i na lijevoj strani imam 1/4 ''crnila'' :P, ako me razumijete. Moram se malo igrati i prebacivati razne rezolucije te stalno vracati na 1920x1080 dok jednom ne upali i pocme ispravno pokazivati i to traje do slijedeceg ulaska u windowse. Auto adjustment na monitoru ne pomaze naravno. Reistalirao sam drivere za graficku i monitor vise puta - nije pomoglo. Stvarno ne znam sto raditi, gdje traziti pomoc pa sam se javio tu jer vidim da je mnogima pomoglo.
Unaprijed zahvalan.