Ljudi znam da je socket 775 star ali imam quad proc. i bi li ova matična bila dobra https://www.hgshop.hr/artikl.aspx?pid=20526?Hvala na odgovorima unaprijed!
Vec sam ti odgovorio koja ploca je dobra, drzati quad na toj g41 ploci je zlo, ali samo naprijed radit ce.
Ajde te stvarno recite mi koja je matična najbolja za SOCKET 775. Neka nova nije matična namijenjenja za gaming nego za normalno koristinje! Neka sa ddr2 utorima! Gleao sam na stranicama ima par asrock matičnih kakvi su ti modeli?Znam da je star socket 775.Molim vas na brz odgovor,hvala unaprijed!
ok super nisam vidio pa zanemari te ovaj post predzadnji!!!!
Ja sam nedavno nabavio DFI Lanparty T2RB sa Core 2 Quad 9300,6mb, 1333,M1 ....
ploča mrak....mene obadvoje izašlo 400 kn
ima 2 pci-e 2.0 16x
x38 chipset
polovnu ili novu matičnu?
ako mene pitaš, polovnu
ali sve radi...zasada :)
lp ovako!zanima me,imam maticnu gigabyte 775 socet, procesor je intel pentium 4. 2.6 ghz.
Ima utore za ddr1memoriju.i agp grafa,e sad je riknula nebaca mi sliku na monitor.isprobao sam vise grafa i stalno isto.
E sad nabavio sam dva komad ploca socet 775.i sad isprobao sam na njima taj procesor.ali ista stvar bude kao i s tom maticnom.
ono sto mene muci je dali taj procesor odgovara na sve maticne 775 stare i novije.jer ove dvje maticne su s ddr2 memorijom,pci utorom za grafu i sata.
mene sad zanima,dali je taj procesor otisao u bananu., ili neodgovara na te novije maticne jer socket je isti po broju 775.jedino sto su maticne novije.😃
lp ovako!zanima me,imam maticnu gigabyte 775 socet, procesor je intel pentium 4. 2.6 ghz.
Ima utore za ddr1memoriju.i agp grafa,e sad je riknula nebaca mi sliku na monitor.isprobao sam vise grafa i stalno isto.
E sad nabavio sam dva komad ploca socet 775.i sad isprobao sam na njima taj procesor.ali ista stvar bude kao i s tom maticnom.
ono sto mene muci je dali taj procesor odgovara na sve maticne 775 stare i novije.jer ove dvje maticne su s ddr2 memorijom,pci utorom za grafu i sata.
mene sad zanima,dali je taj procesor otisao u bananu., ili neodgovara na te novije maticne jer socket je isti po broju 775.jedino sto su maticne novije.😃
odes na stranicu od doticne ploce i pod support imas cpu listu, tamo ako pise tvoj cpu onda ga podrzava, takoder moras imati istu verziju biosa!lp
odes na stranicu od doticne ploce i pod support imas cpu listu, tamo ako pise tvoj cpu onda ga podrzava, takoder moras imati istu verziju biosa!lp
to sam znao i prije ali sam namjerno dosao tu da dobijem odgovor,a ne sad dva dana da googlam.cemu onda forum ako moram sve sam..ne ...i ako od
vas nike pomoci.lp
I ne, ne traje dva dana. Upiši u tražilicu model svoje ploče, otvori službenu stranicu ploče i pročitaj koje procesore podržava.
3 minute posla, duže ti je trebalo da napišeš ova dva posta.