PC crasha kod igranja igara

poruka: 9
|
čitano: 1.227
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

kao i sam naslov kaže imam problem, naime imam novi komp (pogledajte konfiguraciju klickom na - Moj PC - xD) e pa kad pokrenem neku igru igram 5-10 min i bum evo crash ne znam dali je kriv RAM(mijenjao sam ga prije par dana jer sam mislio da je on krivac), maticna ili graficka pokrenuo sam i neke testove i ne pokazuju nista za sad, ako netko zna u čemu je problem molim da mi pomogne! Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probaj instalirati najnovije drivere za svoju grafičku karticu.

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nisam siguran, ali možda je napajanje preslabo,jer sve komponente su pod opterećenjem?

RazerDinoMan and Gang 4ever 2gether
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2009 10:58 (RazerDinoMan).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da, ako je napajanje no-name neće potegnuti 4870 karticu. Imao sam 600W no-name i isto se rušilo

fotoforum.forumotion.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma nije to krivo s napajanjem nego je valjda maticna i hlađenje CPU-a jer sam napravio jedan stability test i nakon 3 sek. sve 4 jezgre su dobile temp. od preko 65° C! I zbog toga se dogodi crash jer se jezgre pre brzo zagriju!

Evo slike testa:

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pokreni Real Temp program pa vidi koliko ti on pokazuje temperaturu.

Gdje ti komp stoji? Soba, dnevni boravak? Kakva ti je temp sobe? Jel soba na uglu kuće/zgrade u kojoj tuče stalno sunce? Imaš kakvo hlađenje...

Mogao bih do sutra sa pitanjima :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa komp mi stoji u sobi, temp sobe je oko 22-25° C, na tu stranu kuće ne tuče Sunce, hlađenje u sobi ummm veliki kesten ispred kuće(oko 15m) i širom otvoreni prozori xD

Btw. živim na moru pa su kopnene temp. malo veće nego u unutrašnjosti,a temp mora ugodne Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2009 14:44 (Razerlake).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hmmmm...

je li napajanje no-name? ako je, onda je do toga...a možda ti se i uz to pregrijava :)
skini bočnu stranicu dok igraš ili radiš te testove pa javi...i skini speedfan pa javi za svaku stvar kolika temperatura...

Pušenje skraćuje cigaretu. Ja pijem da te duplo vidim.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: PC crasha kod igranja igara

Imal sam ja sličan problem http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/smrzavanje-kompa-uz-vertikalne-crte-looping/24737.aspx

Uglavnom kriva je grafička što su i potvrdili na servisu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice