kao i sam naslov kaže imam problem, naime imam novi komp (pogledajte konfiguraciju klickom na - Moj PC - xD) e pa kad pokrenem neku igru igram 5-10 min i bum evo crash ne znam dali je kriv RAM(mijenjao sam ga prije par dana jer sam mislio da je on krivac), maticna ili graficka pokrenuo sam i neke testove i ne pokazuju nista za sad, ako netko zna u čemu je problem molim da mi pomogne!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj instalirati najnovije drivere za svoju grafičku karticu.
nisam siguran, ali možda je napajanje preslabo,jer sve komponente su pod opterećenjem?
Da, ako je napajanje no-name neće potegnuti 4870 karticu. Imao sam 600W no-name i isto se rušilo
Pokreni Real Temp program pa vidi koliko ti on pokazuje temperaturu.
Gdje ti komp stoji? Soba, dnevni boravak? Kakva ti je temp sobe? Jel soba na uglu kuće/zgrade u kojoj tuče stalno sunce? Imaš kakvo hlađenje...
Mogao bih do sutra sa pitanjima :)
Pa komp mi stoji u sobi, temp sobe je oko 22-25° C, na tu stranu kuće ne tuče Sunce, hlađenje u sobi ummm veliki kesten ispred kuće(oko 15m) i širom otvoreni prozori xD
Btw. živim na moru pa su kopnene temp. malo veće nego u unutrašnjosti,a temp mora ugodne
hmmmm...
je li napajanje no-name? ako je, onda je do toga...a možda ti se i uz to pregrijava :)
skini bočnu stranicu dok igraš ili radiš te testove pa javi...i skini speedfan pa javi za svaku stvar kolika temperatura...
Imal sam ja sličan problem http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/smrzavanje-kompa-uz-vertikalne-crte-looping/24737.aspx
Uglavnom kriva je grafička što su i potvrdili na servisu.