Opet taj glupi laptop

poruka: 11
|
čitano: 1.798
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Opet taj glupi laptop
Poštovani bugovci, imam Matshitu kao dvd rom, ali je problem što mi ne očitava nijedan moj cd (koji sam ja pržio), a kad ubacim bug cd on ga normalno očita. Sada sam ubacio svoj cd (ja pržio office 2003) i otvori mi kao mapu cd:\ i prazno , a kad ubacim bug cd onda mi ga normalno pokrene. Imam neki driver (gledo sam u device manager) ali možete li mi dati link gdje da skinem nove drivere za taj dvd rom i u čemu je problem s očitavanjem?
*_helper_*
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Opet taj glupi laptop

jel przis sa nerom ili iz windowsa onak?

www.vodopija.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Opet taj glupi laptop

Da, taj cd je pržen s nerom...i stavio sam ja taj cd u drugi pc i radi normalno...ali kod mene ne želi, dok recimo buogv cd normalno čita

*_helper_*
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Opet taj glupi laptop
Možda je u pitanju dvd-r + pa ga ne čita, a najverojatnije je do brzine kojom si pržio dvd-e.
MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Opet taj glupi laptop

ja ti mislim da laptop uopče nije kriv,nego si ti i nero!

Nero ima onu foru multissesion-ili kako već,pita te prije prženja,dali želiš multissesion disc ili ne!

neki kažu da je fora u tome što taj Cd možeš ponovo brisati i pržiti,a da ne mora biti RW!

Samo je kvaka kada,taj CD staviš u drugo računalo,neče da ga očita,nego ga čita samo pržilica

koja ga je spržila!

Ili grešim....?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Opet taj glupi laptop
Multisession CD nemozes brisat i pisat, OSIM ako je rijec od RW iliti ReWritable CD-u.
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
Šef kaže...
Multisession CD nemozes brisat i pisat, OSIM ako je rijec od RW iliti ReWritable CD-u.

Krivo. Multisession je opcija da mozes przit u vise navrata(dok ne zatvoris session).

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2010 22:23 (Fre3man69).
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Zaista nemam pojma,jel riječ o Multisession WITH ili WIDOUTH(kada te Nero pita),

ja kliknem na ono prvo i radi!

Uopće nemam pojma šta je to MULTISESSION,niti sam probala brisati obični CD-DVD,

ali sigurno mu je u toj fori problem,ne vidim drugog rješenja!

16 godina
neaktivan
Opet taj glupi laptop

Taj cd je pržen na asus prije nekoliko god...ali sam rušio win i od tada ne želi mi čitati na asusu, dok na drugom pc-u aceru normalno čita (a cd je pržen na asusu)...znači @manda TDI griješiš

*_helper_*
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 11:53 (DinPa_KoVel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Opet taj glupi laptop

zaj cd nije dvd....ali sam probao i ubaciti dvd pa mi ga opet ništa ne čita ....molim pomoć u čemu je problem

*_helper_*
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
@Fre3man69
Htio sam reći da multisession CD nemožeš brisat, osim ako je RW. Ali se može pisat na njega.
Otišli smo u offtopic, a autoru teme još nije riješen problem.
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice