- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel przis sa nerom ili iz windowsa onak?
Da, taj cd je pržen s nerom...i stavio sam ja taj cd u drugi pc i radi normalno...ali kod mene ne želi, dok recimo buogv cd normalno čita
ja ti mislim da laptop uopče nije kriv,nego si ti i nero!
Nero ima onu foru multissesion-ili kako već,pita te prije prženja,dali želiš multissesion disc ili ne!
neki kažu da je fora u tome što taj Cd možeš ponovo brisati i pržiti,a da ne mora biti RW!
Samo je kvaka kada,taj CD staviš u drugo računalo,neče da ga očita,nego ga čita samo pržilica
koja ga je spržila!
Ili grešim....?
Krivo. Multisession je opcija da mozes przit u vise navrata(dok ne zatvoris session).
Zaista nemam pojma,jel riječ o Multisession WITH ili WIDOUTH(kada te Nero pita),
ja kliknem na ono prvo i radi!
Uopće nemam pojma šta je to MULTISESSION,niti sam probala brisati obični CD-DVD,
ali sigurno mu je u toj fori problem,ne vidim drugog rješenja!
Taj cd je pržen na asus prije nekoliko god...ali sam rušio win i od tada ne želi mi čitati na asusu, dok na drugom pc-u aceru normalno čita (a cd je pržen na asusu)...znači @manda TDI griješiš
zaj cd nije dvd....ali sam probao i ubaciti dvd pa mi ga opet ništa ne čita ....molim pomoć u čemu je problem
Htio sam reći da multisession CD nemožeš brisat, osim ako je RW. Ali se može pisat na njega.
Otišli smo u offtopic, a autoru teme još nije riješen problem.